Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βγήκε η πρώτη διαταγή με το βαθμολόγιο - Ποιους αφορά - Γερακαράκος στο bloko.gr: Με το καλό


Το bloko.gr παρουσιάζει την πρώτη διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τη δημοσίευση τού ΦΕΚ με τον νέ Βαθμολόγιο. Η διαταγή αφορά στους Αρχιφύλακες (Βητάδες) οι οποίοι καταλαμβάνονται από όριο ηλικίας στον βαθμό τους την 31η Δεκεμβρίου 2021.
Διαβάστε τη διαταγή:




Το bloko.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο τής ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη Γερακαράκο, από τον οποίο ζητήσαμε ένα σχόλιο για την πρώτη διαταγή με το νέο βαθμολόγιο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσε με νόημα: "Με το καλό..."








Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πανηγύρι ξεκίνησε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζητω το στράτευμα με ανώτερους κ ανώτατους αξιωματικούς και τους υπόλοιπους προϊστάμενους. Δυστυχώς δεν έχει φαντάρους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τελεια τωρα λυθηκαν ολα μας τα προβληματα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει προκύψει κατάφορη αδικία με την κατάργηση του 26 έτη υπηρεσίας για την προαγωγή Ανθυπαστυνόμων σε Υ/Β' Ανακριτικών Υπαλλήλων που έγιναν Αρχιφύλακες μετά από εξετάσεις
Είναι οι 1η και 2η Σειρά αστυνομικοί που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος όλα αυτά τα χρόνια
Εσείς πανηγυριστε που έγιναν Ανθυπαστυνόμοι οι Βηταδες
Εύγε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός ήταν ο σκοπός του βαθμολογικού φίλε μου, να γίνουν οι βητάδες ανθυπαστυνομοι.Κατεστρεψαν τον βαθμό για να βγάλουν το κόμπλεξ τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς κύριοι γι αυτό έχουμε αυτό τα (χάλια). Ο κάθε ένας ενδιαφέρετε μόνο για την πάρτη του, αυτός μόνο δουλεύει και μόνο αυτός σηκώνει το βάρος της αστυνομίας οι άλλοι οι ( Βητάδες ) που ήταν και είναι εκτεθειμένοι στον κίνδυνο αντιμετωπίζοντας το έγκλημα πρόσωπο με πρόσωπο δεν έκανα τίποτα, θα πρέπει να είναι πάντα υπό μια ζωή εργάτες και όλοι οι άλλοι να απολαμβάνουν μισθολογικές και βαθμολογικές προαγωγές .
Και κάτι ακόμα αν γίνουν οι ( Βητάδες ) Ανθ/μοι θα καταστραφεί ο βαθμός του Ανθ/μου; λυπάμαι κύριοι γιατί δεν μπορώ να δικαιολογήσω το μίσος σας απέναντί στους (Βητάδες) .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αδερφέ με όλο το σεβασμό αλλά αν θέλατε να εξελίχθειτε στην δουλειά σας θα ανοίγατε και κανενα Ποινικό Δίκαιο και Ποινική Δικονομία,όποιος ηθελε ανέβηκε δεν περίμενε μεγαλεία απο το πουθενά στα γεράματα και χωρίς ευθύνες,τέλος πάντων μεγσλη συζήτηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαιρεί και βασιλεύει η γνωστή ρήση: Να ψωφησει η κατσίκα του 7γείτονα!!! Οιαστυφυλακες Α κατηγορίας... Οι αστυφυλακες Β κατηγορίας... Και ου το καθ' εξής. Μια η αστυνομική Ακαδημία και ίδια η γνώση για όλους. Κάποτε ο αρχιφυλακας φοιτούσε ένα έτος έσω, τώρα ενα μήνα σεμινάριο... Αυτό δεν ενοχλεί βέβαια.Ας πάμε όλοι ένα βήμα μπροστά και να μην χαιρόμαστε με την Στασιμότητα των συναδέλφων. Στο στρατό μια σχολή και μια εξέλιξη και είναι αυτονόητο αυτό. Στην αστυνομία μία σχολή... Δύο εξελίξεις..Και κατά το δοκούν αυτό κατανοητά ακατανόητο!