Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διαψεύδει η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: Έχουμε άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή


Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ρητά και κατηγορηματικά, διαψεύδει ανυπόγραφο κείμενο που δημοσιεύθηκε στη σελίδα της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ στοFacebook με τίτλο «ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΡΟΔΟΥ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ» το οποίο αναπαράγεται άκριτα από διάφορες ιστοσελίδες.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο, απολύτως ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, έχοντας την τιμή να έχει εκλεγμένα Μέλη στο Διοικητικό της Συμβούλιο, δέκα(!!!) (10) από τα δεκαέξι (16) Μέλη της, ξενοδόχους που δραστηριοποιούνται στη Νότια Ρόδο, δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχουν οι Ξενοδόχοι με αυτού του είδους τα ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Κανένα μέλος μας δεν έχει εκφράσει ουδέποτε κάποιο παράπονο για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Α.Τ. Νοτίας Ρόδου και ουδεμία καταγγελία έχει γίνει για δήθεν πλημμελή άσκηση καθηκόντων των οργάνων της Αστυνομίας στη Νότια Ρόδο εν γνώσει μάλιστα του Αστυνομικού Διευθυντή. Τα δήθεν καταγγελλόμενα περιστατικά ουδέποτε έλαβαν χώρα και βρίσκονται στην σφαίρα της φαντασίας του κρυπτόμενου συντάκτη του κειμένου.

Ως Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου έχουμε άριστη συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή και τέτοια δημοσιεύματα μόνο σκοπό  έχουν να βλάψουν την αγαστή σχέση μας με την Ελληνική Αστυνομία.

 





Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το περιστατικό όμως που αστυνομικός έσπασε το αυτοκίνητο του Αστυνομικού δντη Ρόδου, δεν μπορεί να διαψευστεί γιατί υπάρχει βίντεο. Περιμένετε και για τις καταγγελίες των ξενοδόχων υπάρχουν τηλεφωνικές συνομιλίες....