Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΚΕΕΡΦΑ: Νέα κάλυψη της ΕΛΑΣ του Θεοδωρικάκου στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής για φιέστα στις Θερμοπύλες


Δημοσιεύουμε κείμενο τής ΚΕΕΡΦΑ: Η είσοδος του Θ.Πλεύρη στην κυβέρνηση έχει σημάνει πρόσκληση στην ακροδεξιά να ξαναπατήσει στο δρόμο για να χύνει ρατσιστικό δηλητήριο κατά των προσφύγων. Η Χρυσή Αυγή ξαναβγήκε στις Θερμοπύλες μετά το πράσινο φως της κάλυψης της δράσης των φασιστών στην Αθήνα όπου στην Πλατεία Καραϊσκάκη τους συνόδευσαν τα ΜΑΤ στη σύναξη μίσους κατά της κούκλας Αμάλ.

Η είσοδος του Θ.Πλεύρη στην κυβέρνηση έχει σημάνει συναγερμό για τις απομονωμένες φασιστικές συμμορίες να επιχειρήσουν να ξαναβγούνν ένα χρόνο μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση.

Ο Τ.Θεοδωρικάκος και η ηγεσία της ΕΛΑΣ έδωσαν για δεύτερη φορά κάλυψη σε μια ναζιστική φιέστα. Στην πραγματικότητα, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν εφάρμοσε ούτε ένα μέτρο που συνεπάγεται η καταδίκη της ΧΑ ως εγκληματική οργάνωση. Δεν έκλεισαν ούτε ένα γραφείο τους, δεν έθεσαν θέμα στη Βουλή για αποζημίωση των θυμάτων των δολοφονικών επιθέσεων ενώ τους "φιλοξενούν" σε θέσεις εκλεγμένων ακόμη και σε Επιτροπές των Δήμων.

Καθώς η κρίση της κυβέρνησης προχωρά και κλιμακώνει τις αντεργατικές επιθέσεις και την ρατσιστική εκστρατεία οι φασίστες επιχειρούν να ξαναμπούν στο προσκήνιο με την κάλυψη της ΕΛΑΣ.

Με το αντιφασιστικό και αντιρατσιστικό κίνημα μαζί με το εργατικό κίνημα που δίνει τις μάχες στα νοσοκομεία και τα σχολεία, με την νεολαία στα πανεπιστήμια, έχουμε την δύναμη να τους βάλουμε φρένο.

Να τσακίσουμε την ρατσιστική εκστρατεία κατά των προσφύγων που στρώνει το δρόμο στους φασίστες.

Στο ένα χρόνο από την καταδίκη της ΧΑ δεν θα επιτρέψουμε στη κυβέρνηση να καλύπτει τους νεοναζί της ΧΑ.

Καλούμε σε Ανοιχτή Σύσκεψη στο θέατρο ΕΜΠΡΟΣ την Τρίτη 7/9, 7μμ για να οργανώσουμε τις κινητοποιήσεις στις 7/10 στο ένα χρόνο από τη καταδίκη της ΧΑ, για να μπει φρένο στη ρατσιστική εκστρατεία της κυβέρνησης. Πιο πριν θα δώσουμε παρών στις κινητοποιήσεις για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Νίκος είπε…
Όσο πάτε και καλύτερα εδώ στο bloko, έχετε γίνει οι καλύτερη διαφημιστές των πρακτόρων των ΜΚΟ($$$) και του φασιστικού στρατού του Σόρος που επιχειρεί να αλώσει τα εθνικά κράτη με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Θα έπρεπε να ντρέπεστε που προβάλετε τέτοια κατάπτυστα άρθρα.