Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέλουμε έργα και όχι άλλα "ΘΑ" - Παράσταση διαμαρτυρίας της Ένωσης Θεσσαλονίκης έξω από την ΔΕΘ


Παραθέτουμε την ανακοίνωση των Αστυνομικών Θεσσαλονίκης: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα, 11-9-2021, συμβολική συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξωθεν της κεντρικής εισόδου της ΔΕΘ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης άδραξε την ευκαιρία της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ, και αποφάσισε να αναδείξει τα ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης στην υπηρεσιακή τους καθημερινότητα.

Εδώ και δυο χρόνια, εργαζόμαστε κάτω από συνθήκες πρωτοφανούς πίεσης για τη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, της δημόσιας υγείας και της εθνικής μας ακεραιότητας.

Δυστυχώς, η υπερπροσπάθειά μας δεν αναγνωρίστηκε κατ’ ελάχιστο από την παρούσα Κυβέρνηση. 

Μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί καμία ουσιαστική λύση στα προβλήματά μας και το μόνο που έχουμε λάβει είναι υποσχέσεις και βραχύχρονα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να σκύψει πάνω από τον Αστυνομικό της Θεσσαλονίκης και να τον ακούσει. Οι υπηρεσιακές ανάγκες της πόλης μας δεν εξαντλούνται στα χρονικά περιθώρια της ΔΕΘ. Καθημερινά, παλεύουμε με τα αναρίθμητα καθήκοντα που έχουμε επωμιστεί και δοκιμάζουμε τα ανθρώπινα όριά μας.

Δεν χρειαζόμαστε sms κι ευχαριστώ. 

Χρειαζόμαστε ενίσχυση με προσωπικό κι οχήματα, νέο σύγχρονο εξοπλισμό, διαφάνεια και αξιοκρατία.

Επισημαίνουμε ότι η κινητοποίηση έγινε κατόπιν συνεννόησης με την ΠΟΑΣΥ και αφορούσε αποκλειστικά στην ανάδειξη ζητημάτων που άπτονται της αρμοδιότητας της πρωτοβάθμιας οργάνωσής μας. 

Για ένα υγιές κι ενωμένο συνδικάτο, είναι αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να σέβονται τις δράσεις και τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων του. Κάθε προσπάθεια επισκίασης ή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων είναι καταδικαστέα και απομακρύνεται από την αποστολή μας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΥΘ και το Προεδρείο της ΠΟΑΣΥ, παρέστησαν από κοινού στα Εγκαίνια της ΔΕΘ και ήρθαν σε επαφή με την πολιτική και φυσική Ηγεσία του Σώματος. Απότοκος αυτών των επαφών, είναι η δέσμευση για πραγματοποίηση θεσμικών συναντήσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπου θα τεθούν αναλυτικά όλα τα ζητήματα με στόχο την εξεύρεση ουσιαστικών και στοχευμένων λύσεων.

   

Θεσσαλονίκη, 11 Σεπτεμβρίου 2021

                          

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος       ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος


  

    

    

  

  









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Μην έχουμε παράπονο, το καινούριο sms θα είναι από τον νέο υπουργό!