Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η πρώτη σύσκεψη Θεοδωρικάκου με τους αξιωματικούς


Την πρώτη του... γνωριμία με τους πέντε Αντιστρατήγους, τους πέντε Κλαδάρχες και τους δεκατέσσερις Γενικούς Περιφερειακούς Αστυνομικούς Διευθυντές είχε χθες το βράδυ ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Μέσω τηλεδιάσκεψης ο Υπουργός έδωσε στος αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ το στίγμα του, κάνοντας λόγο για "ασφάλεια για όλους, χωρίς εξαιρέσεις", ενώ τους ζήτησε να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ο καθένας στον τομέα ευθύνης του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κος Θεοδωρικάκος έχει ως στόχο να επισκεφθεί κάθε αστυνομική υπηρεσία της χώρας, προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμασι τα όποια προβλήματα και στη συνέχεια να προχωρήσει σε βελτιωτικές κινήσεις.
Σε λίγες ώρες αναμένεται να ξεκινήσει αυτές τις επισκέψεις του, με αφετηρία -όπως μαθαίνουμε- από τμήματα τής Δυτικής Αττικής.








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φανταστώ στην τηλεδιάσκεψη πήγαν όλα καλά. Όταν θα πάει σε κάθε Δ.Α θα σηκώνουν το χαλί και θα κρύβουν τα προβλήματα παρουσιάζοντας όπως πάντα μία κατάσταση εντελώς διαφορετική από την πραγματικότητα(ας μην ξεχνάμε ότι μετά την ΔΕΘ αρχίζει ένα μακρύ διάστημα απραξίας από τον φόβο του λάθους η της αστοχίας εν όψι των κρίσεων.
Ελάχιστες φωνές μή διαπλεκόμενων συνδικαλιστών και μερικοί γενναίοι αξιωματικοί θα προσπαθήσουν να αποδώσουν την πραγματική εικόνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άμα άκουσε τους ανοιχτόμυαλους στρατηγούς σωθήκαμε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ο υπουργός θέλει την πραγματική εικόνα να πάει απροειδοποίητα, αυτός και ο οδηγός του σε οποιοδήποτε τμήμα της Ελλάδας πρωί ή ακόμα και απόγευμα και να μιλήσει με τους διοικητές ή τους αξιωματικούς υπηρεσίας για να δει το χάλι του Σώματος. Οι Στρατηγοί του παρουσιάζουν μια μαγική εικόνα που δεν υπάρχει. Τα τμήματα είναι διαλυμένα.
Εκτός αν ο υπουργός για άλλη μια φορά προσποιείται ότι ενδιαφέρεται για να βγουν φωτογραφίες και να εκδοθούν δελτία τύπου.