Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα όσα έγιναν στην τελετή - Ποιος είπε: Η αστυνομία, που ακόμα δεν επιβραβεύτηκε, δούλεψε σκληρά


Ανασκόπηση των πεπραγμένων του τα δύο χρόνια, κατά τα οποία είχε τα ηνία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κατά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στον 7ο όροφο της Λεωφόρου Κατεχάκη.

Ευχαρίστησε το προσωπικό Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και Πολιτικής Προστασίας, την πολιτική ηγεσία, ενώ την ώρα που περιέγραφε τη συνδρομή των αστυνομικών στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και της πανδημίας είπε χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία, που ακόμα δεν επιβραβεύτηκε, δούλεψε σκληρά».

Υπεραμύνθηκε του έργου του για τις συναθροίσεις, την πάταξη της εγκληματικότητας και της ανομίας.

Στο τέλος της ομιλίας του απευθύνθηκε σε όλους τους νέους, που έχουν κάνει αρνητικό σύνθημα το όνομά του: «Εσείς θα ζήσετε τον νέο κόσμο. Για να τον φτιάξετε, πρέπει πρώτα να τον σώσετε».

 

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νέο Υπουργό, Τάκη Θεοδωρικάκο, λέγοντας πως έχει ό,τι χρειάζεται και είναι ο κατάλληλος για να διευθύνει την αστυνομία.

 

Ο κύριος Θεοδωρικάκος δήλωσε πως έχει πλήρη γνώση της βαρύτητας των καθηκόντων, τα οποία αναλαμβάνει και ανέλυσε τον κεντρικό στόχο του: «Κεντρικός μας στόχος η ασφάλεια, η προστασία της ζωής, της περιουσίας του δημόσιου χώρου, γιατί χωρίς ασφάλεια δεν μπορεί να υπάρξει ευημερία. Ασφάλεια για όλους χωρίς εξαιρέσεις. Ασφάλεια παντού. Ασφάλεια σε κάθε γωνιά της ελληνικής γης».

 

Τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στη φυσική ηγεσία των δύο σωμάτων, αλλά και στο προσωπικό τους και πως θα ζητήσει τη βοήθεια όλων των φορέων για να επιτύχει τον στόχο του.

Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, του οποίου –όπως είπε- το όνομα θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία, καθώς επί υπουργίας του εξαρθρώθηκε η 17 Νοέμβρη.









Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κανένα φράγκο θα πάρουμε ρεεεε; Έχουμε τεντωσει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο μετά από τόσα χρόνια έγινε ξανά υπουργός προπο τα έστρωσε όλα και ξανά φεύγει πάλι μέχρι την επόμενη που θα έρθει για να τα ξανά στρώσει...καληνύχτα κεμαλ...
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Όταν ήταν υπουργός είχε μόνο μαστίγιο. Την επιβράβευση την είχε ξεχάσει.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι η αστυνομία δεν επιβραβευτηκε ακόμα! Και τι περίμενε τόσους μήνες και δεν μας επιβραβευσαι? Όπως πάντα ένα φιλικό χτύπημα στον ώμο του αστυνομικού για Ευχαριστώ και όλα καλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τι παραπονιεστε ρε σεις δεν πηρατε sms?κι αλλο θελετε?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν όλοι όσοι γκρινιάζετε είστε αστυνομικοί, τότε και το μήνυμα στο κινητό πολύ σας είναι. Η αστυνομία έχει χιλιάδες θεσμικά και άλλα προβλήματα λειτουργίας και οργάνωσης και το μόνο που σας νοιάζει είναι να σας δώσουν 5-10 ευρώ και μετά να συνεχίσετε να μην ξέρετε τι και που δουλεύετε αύριο, να μην έχετε σύγχρονα μέσα, ούτε σαφείς εντολές.