Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σκέφτεται κανείς τον πυροσβέστη του μεροκάματου; - κείμενο αναγνώστη


Διαβάστε το κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Καλημέρα είμαι πυροσβέστης μάχιμος ,το τελευταίο διάστημα το πυροσβεστικό προσωπικό ανα την επικράτεια, βρίσκετε διασκορπισμένο στην  Αθήνα, Πελλοπόνησο, και Εύβοια ,εν μέσω Γενικής επιφυλακής με κομμένες άδειες και υπερεργασία του προσωπικού και ρωτάω την φυσική και πολιτική ηγεσία οικογένεια  δεν έχει ο πυροσβέστης?? διακοπές δεν θα πάει?? τα χρήματα που έχασαν οι συνάδελφοι από ξενοδοχεία που είχαν κλείσει στην άδεια τους που προπληρώσαν ποιος θα μας τα πληρώσει?? έχουμε δώσει τα πάντα για τις φωτιές ,η φυσική ηγεσία και πολιτική που κάθετε στις καρέκλες διακοπές με τις οικογένειες τους πήγαν και θα πάνε, τον πυροσβέστη του μεροκάματου τον σκέφτεται κάποιος???το ότι περιμένει από Σέρρες να πάει όχημα στην Αθήνα ,που το πλήρωμα θέλει 15 ώρες οδηγήσεις για να επιχειρήσει με την κούραση το θεωρό τουλάχιστον απαράδεκτο και απάνθρωπο!!









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή τη δουλειά επέλεξες......Εάν δεν υπήρχαν οι φωτιές, θα έπινες την φραπεδάρα σου και θα έξυνες τα καλαμπαλίκια σου στην Υπηρεσία σου, εφόσον όμως καίγεται η μισή Ελλάδα, είναι αναμενόμενες όλες οι θυσίες που κάνεις......Προς Θεού, μην το δεις ως ειρωνεία, αλλά ούτε και απαξίωση στο επάγγελμά σου, το οποίο σέβομαι και εκτιμώ βαθύτατα........
Σου εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον υπόλοιπο υπηρεσιακό σου βίο, να κάθεσαι και να μην κάνεις τίποτα, που σημαίνει δεν θα έχουμε πυρκαγιές στη Χώρα μας.