Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

3 rapid test την εβδομάδα ζητούν από τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς για τις Εσωτερικές Υποθέσεις - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Είμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το τελευταίο διάστημα όπως και σε όλη την κοινωνία κυριαρχεί ως θέμα συζήτησης η πανδημία και οι εμβολιασμοί. Να ξεκαθαρίσω απο την αρχή οτι είμαι εμβολιασμένος με δύο δόσεις pfizer και υποστηρίζω ανεπιφύλακτα τον εμβολιασμό  του πληθυσμού καθως θεωρώ  πως ειναι ο μόνος τρόπος να ξαναπαρουμε τις ζωές μας πίσω και εμπιστευομαι την επιστήμη που χάρη σε αυτην εχουμε φτασει εως σήμερα σε αυτο το υψηλο βιοτικο επιπεδο.  
Απο εκει όμως μέχρι τις τιμωρητικες συμπεριφορές εις βάρος ανεμβολιαστων συναδελφων μου που υπηρετούν στην Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων,  απέχει πολύ.  Εδώ λοιπόν απαίτησαν από τους ανεμβολίαστους υπηρετούντες αστυνομικούς να δηλώσουν σε κατάσταση αν θα κάνουν το εμβόλιο και αν όχι να υποβάλλονται από την επόμενη εβδομάδα σε (3) τρία ραπιντ τεστ, διαδικασία που δεν προβλέπεται από καμία Διαταγή, Εγκύκλιο ή Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου!!  Η Υπηρεσία δηλαδή που έχει θεσπιστεί από την Πολιτεία για την καταπολέμηση της διαφθοράς και της αυθαιρεσίας στο Δημόσιο, δεν τηρεί η ίδια την διαδικασία που προβλέπεται στο Δημόσιο (1  self test την εβδομάδα έως την 13/09)  για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους και αυθαιρετεί εις βάρος του ίδιου του προσωπικού της που ακόμα δεν έχει εμβολιαστεί. 
Επίσης άφησαν να εννοηθεί ότι μπορεί να δημιουργηθεί θέμα και με την διάθεση τους σε εργασία πέραν του πενθημέρου. Το θεωρώ ανήκουστο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε μια Αστυνομική Υπηρεσία που θα έπρεπε να ειναι πρότυπο σε ολα τα επίπεδα και να  συμπεριφέρεται η Διοίκηση στο προσωπικό λες και είναι κτήμα της. Απορώ αν ο κ.Υπουργος και ο κ.Αρχηγός μας είναι ενήμεροι για αυτές τις προφορικές διαταγές.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ και χρόνια αυθαιρετουν σε βάρος του προσωπικού, δυστυχώς ο υπουργός δεν ακούει τίποτα και τους αφήνει στις θέσεις τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλος ένας που πέφτει από τα σύννεφα όταν συνειδητοποιεί ότι η υπηρεσία είναι ο κατ'εξοχήν παραβάτηε των κανόνων που καλείται να εφαρμόσει πιστά. Με τις υγείες σας.