Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέτρος Βροτσάκος: Τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα στα υπηρεσιακά οχήματα


Κείμενο του Πέτρου Βροτσάκου: Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου είθισται να κάνουμε σέρβις στα ιδιωτικά μας οχήματα και του συστήματος κληματισμού. Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των κ.κ συναδέλφων που θα αναλάβουν να κάνουν σέρβις στα υπηρεσιακά οχήματα όσον αφορά το φίλτρο καμπίνας. Δυστυχώς λόγω έλλειψης κονδυλίων που χορηγούνται για την συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων (ή δίνονται με φειδώ), ώστε να γίνετε επιλεκτική συντήρηση ή μερική αντικατάσταση των ανταλλακτικών και αναλώσιμων υλικών, αποτέλεσμα του οποίου είναι να μην γίνεται η προβλεπόμενη αλλαγή του φίλτρου αέρα καμπίνας.

Αυτό καθιστά το φίλτρο αέρα καμπίνας ακατάλληλο και ανθυγιεινό, λόγω και του επιπλέον φορτίου μικροσωματιδίων, αλλά το κυριότερο του επιπλέον ιικού φορτίου που δέχεται. Ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο λόγω COVID-19 θα πρέπει να γίνεται τοποθέτηση στα υπηρεσιακά οχήματα φίλτρου ενεργού άνθρακα στην καμπίνα των οχημάτων, για επιπλέον προστασία των Αστυνομικών από το αυξημένο ιικό φορτίο. Παρακαλώ όπως οι καθ’ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την διαφύλαξη της υγείας των κ.κ.συναδέλφων. Είναι κάτι τόσο απλό, αλλά συνάμα τόσο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ….

Με εκτίμηση, ΒΡΟΤΣΑΚΟΣ Πέτρος ΑΡΧ/ΚΑΣ









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πες...
...εγινε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ σωστή και εύστοχη η επισήμανση.
Η υγεία πάνω απ'όλα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ψωμί δεν έχουμε (στοιχειώδη), τυρί ζητάμε λέει ο λαός.
Εδώ η αστυνομία δε χορηγεί χαρτί και στυλό για τις αναφορές βάρδιας (συμβάντων) των περιπολικών, θες και φίλτρο άνθρακα....
Αν αύριο σταματήσουν οι χογηγίες από φίλους της αστυνομίας, δήμους και από την τσέπη των συναδέλφων η αστυνομία θα οδηγηθεί σε οικονομικό θάνατο και αδυναμία λειτουργίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τουλάχιστον κάποιος το είπε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εντάξει ας πεθάνουμε ως τότε!
Αντί να τα φτιάξουμε όλα
Ας μην φτιάξουμε τίποτε
Ρε μαζέψτε τις ουριτσες σας λέω εγω