Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Λώλης: Όλη η ντροπή της αστυνομίας σε ένα πρόσωπο


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Μιχάλη Λώλη: Η ντροπή δε πρέπει να κρύβεται και εδώ βλέπουμε όλη τη ντροπή της Αστυνομίας σε ένα πρόσωπο μαζεμένη και έχει όνομα Δημήτρης Μπουγιούκος.

Γνωστός μπάτσος, ακροδεξιός , εθνικιστής, ρατσιστής, μισογύνης, σεξιστής. Περιορίζομαι στους χαρακτηρισμούς καθώς συντρέχει το τεκμήριο αθωότητας.

Για αυτούς να ντρέπεστε κύριοι συνάδελφοι ώστε να μπει ένα τέλος στην κακώς εννούμενη συναδελφική αλληλεγγύη ενός δήθεν άρρηκτα ενωμένου Σώματος. Απαράδεκτη η σιωπή στην Αστυνομία ενώ θα έπρεπε πρώτοι εμείς να φωνάξουμε ΝΤΡΟΠΗ. Όπως φωνάζουμε όταν ένας συναδλεφος που έκανε απλά καλά και αποτελεσματικά τη δουλειά του και τον αναγάγουμε σε ήρωα.

Αλλά όμως ο Έλληνας Αστυνομικός αντιλαμβάνεται με όρους μάχης την καταστολή της εγκληματικότητας, δέχεται ότι το επάγγελμα του, επειδή ενέχει υψηλές πιθανότητες τραυματισμού ή ακόμα και θανάτου, είναι ηρωικό και μάχεται για να διαφυλάξει τη φήμη και το κύρος της Αστυνομίας. Η υπερτίμηση αυτή οδηγεί σε ανοχή στην αυθαιρεσία και τη παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο πλαίσιο μια κακώς εννοούμενης συναδελφικής αλληλεγγύης και ενός άρρηκτα ενωμένου Σώματος. Σημαντικό ρόλο στη ταυτότητα του Αστυνομικού παίζει η «αυτοεικόνα» του, αφού θεωρεί πως έχει κάποια εξουσία και νιώθει έντονα πως διαφέρει από τους απλούς πολίτες, με αποτέλεσμα κάποιοι Αστυνομικοί να αυθαίρετουν και να φτάνουν σε ακραίες εγκληματικές συμπεριφορές.

Το προφίλ του συγκεκριμένου φερόμενου δράστη - Αστυνομικού δυστυχώς δε διαφέρει πολύ από άλλους.

 









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Μιχάλης Λωλης βρήκε ευκαιρία να ξαναβγεί από την τρύπα του. Μακάρι να καταλάβαινε ποιος πραγματικά είναι η ντροπη της Αστυνομίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με 2 πανεπιστήμια και ένα μεταπτυχιακό...και πάλι ...δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να μας πει ο συντάκτης . Έπαθα μια ελαφρα εγκεφαλική τρικυμία προσπαθώντας να κατανοήσω το νόημα ή έστω τον συλλογισμό του συγγραφέα. Θα μπορούσε να μας κάνει μια περίληψη? Ή έστω μια αποσαφήνιση? Ειλικρινά δ3ν βγάζει απολύτως κανένα νόημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω ότι ο αστυνομικός έχει κάποια εξουσία να εφαρμόζει τον νόμο και επίσης ότι διαφέρει απ τον απλό πολιτη καθώς έχει ορκιστεί να δώσει τη ζωή τ εάν χρειαστεί. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με τους εγκληματίες αστυνομικους. Επίσης για όρους μάχης καλό θα ήταν να μιλάνε οι αρμόδιοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταχραζεστε το δίκαιωμα του αυτοπροαδιορισμου ως άτομο μόνο περιοριστικά για την ανάδειξη της μοναδικής προσωπικότητας σας κ Λωλη όμως δεν το αναγνωρίζετε για τους υπόλοιπους, λες και το έχετε μονοπώλιο. Λυπάμαι, είστε και σπουδαγμενος δις εις στην Αστυνομία τέτοια λάθη, ας αποφανθεί η δικαιοσύνη για τον φερομενο δράστη, α και κάτι τελευταίο εκείνο το ρητό της σχολής Αξιωματικών μάλλον δεν το μάθατε που είχατε αποτυπωμένο στο έμβλημα της σχολής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς αρθογράφο: Η Αστυνομια δεν τον συνελαβε; Η Αστυνομια δεν συνεταξε την δικογραφία ; Η ιδια η Αστυνομια δεν τον ειχε θεσει σε αργία πολυ πριν εσυ κ γω μαθουμε για αυτον ... κ μαλιστα απο καταγγελια συναδελφων του.
Γιατι λοιπον αρθογραφεις σαν η ΕΛ. ΑΣ. να τον κάλυπτε και μαλιστα ως Αστυνομικος εχει βαρυνουσα σημασία η άποψη σου .
Εσενα και κάποιους αλλους θα σε ελενξει πειθαρχικα καποιος για οσα με ευκολία υπονοείς; Η εσυ εχεις καποια ιδιαιτερη αλληλεγγυη απο συγκεκριμενους κύκλους και μπορεις να λες και να υπονοείς οτι θελεις;
Και ένα τελευταίο μιλάμε για το μοναδικό σωμα που εχει ( και λειτουργει) αυτοκάθαρση μεσο των εσωτερικων υποθεσεων .. Για να ριξουμε και καμια ματια παραδιπλα ειδες εφοριακοι να πιανουν εφοριακους; Υπαλληλους πολεοδομιας να πιανουν πολεοδόμους; Ιατρους να πιάνουν γιατρους; Ετσι τυχαια ειπα καποια επαγγελματα ...

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε κάποια έχεις δίκιο Μιχάλη κ σε κάποια αλλα άδικο .ντροπή είναι κ αλλα θέματα κ στην αστυνομία κ στη κοινωνία αλλα δεν. σε βλέπω να είσαι το ίδιο ευαίσθητος πχ για τη βία , την αναξιοκρατία , την εκμετάλλευση κ το βόλεμα για πες κάτι κ για αυτά αν ξέρεις κ αν σε ενδιαφέρουν στα γράφω ειλικρινά με θετική διάθεση αλλα και ως κριτική
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε το παιδί,ο Μιχαλιός,εμφανίσρηκε και πάλι!!🤣🤣🤣
Εμφανίστηκε κι άρχισε τις αποκαλύψεις ονομάτων....
Άραγε υπάρχει εισαγγελική διάταξη για δημοσιοποίηση στοιχείων ή φωτογραφίας του κατηγορουμένου;
Μήπως ο Μιχαλιός είναι υπεράνω του νόμου και του εισαγγελέα και μπορεί να κάνει ότι θέλει επειδή ανήκει σε μια μειοψηφία που θέλει να μας περάσει την ανωμαλία της ως κάτι φυσιολογικό;
Κε Αρχηγέ,Κε υπουργέ,ακούτε;
Ο χρήστης Νίκος είπε…
Ντροπή της αστυνομίας είσαι εσύ που εξευτελίζεις και τον εαυτό σου και το σώμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λαλιστατος κ.Λωλης! Όμως ας μας πει εάν οι πακιστανοι που βίασαν έγκυο προ ολίγων ημερών στο κέντρο της Αθήνας είναι ρατσιστές,μισογυνηδες εθνικιστές, ακροδεξιοί κτλ. Και αν ναι για ποιο λόγο δεν επενέβη, ως έπρεπε όντας αξιωματικός τμήματος αντιρατσιστικής βίας. Η μόδα σου πέρασε κύριε και δεν το κατάλαβες ακόμα. Ανήκεις στη ιστορική λήθη της αστυνομίας. Και πού 'σαι τράβα σε κανά τμηματακι των Αθηνών να πεις για τη ντροπή της αστυνομίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λωλη η υπηρεσία που υπηρετείς είναι μάχιμη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ηγεσία του Σωματείου των ειδικών Φρουρών, οι γνωστοί πανελιστες, τηλεπαραθυρακηδες και λαλιστατοι κατά τα άλλα πλήρης αφωνια. Η σιωπή είναι συνενοχή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να πουν σε 3 βδομαδες 4 δικοι τους κακουργηματα...κατσε να κανει καμμια συνοδεια εγκυου η Διας να βγουν...ο Στρατης δηλαδη...ο αλλος ο αητις χαθηκε ...Βασιλακη λειπεις ρει
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Η πραγματική ντροπή της αστυνομίας είναι αυτοί που γνωρίζουν αλλά δεν μιλούν για τέτοια τομάρια. Η κακώς νοούμενη συναδελφικότητα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απόδοση συλλογικής ευθύνης είναι φασισμός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγες στα πατάρια και ξαναζήτα σε συγνώμη.
Ο χρήστης Petran είπε…
Πολλές ντροπες έχει η αστυνομια... δυστυχώς μια από αυτές είσαι και εσύ..ρατσιστής με το κάθε τι φυσιολογικό όπως το θεωρούν οι αλλοι θιασωτης μιας politicaly correct παρωδίας όπου τα ζωάκια οι λοατκι και κάθε λογής εναλλακτικοί και διαφορετικοί επιβάλουν με κάθε τρόπο και με κάθε πρόσφορο μέσο την διαφορετικότητα τους και οποιοσδήποτε διαφωνεί του τυλίγουν τον μανδύα του ομοφοβικου του ρατσιστή και του οπισθοδρομικου.λοιπον κύριε Λωλη για να τελειώνουμε. Είσαι αξιωματικός της Ελληνικής αστυνομίας στάσου στο ύψος του ιδεώδους που εκπροσωπείς.Η σπουδή που επιδικνυεις ενάντια στο φασισμό τον ρατσισμό την ομοφοβία δείχνει ότι τροφοδοτείται από αλλότρια προσωπικά σου συμφέροντα.Αν θέλεις να ανελιχθεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη των συναδέλφων σου άσε τις θεωρίες από το γραφειακι και το γυμναστήριο και κόπιασε να διοικήσεις ένα ταλαίπωρο τμήμα Αν τα καταφέρεις τοτε μπορεί να αφουγκραστουν οι συνάδελφοί σου τις σκέψεις τους προβληματισμούς και τις ιδέες σου.
Ο χρήστης Geohatzi είπε…
Ντρεπόμαστε ΚΑΙ για αυτόν κύριε συνάδελφε όπως ΚΑΙ για πολλούς άλλους