Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραδικαστικό στην Κέρκυρα: Στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου οι 1.000 δικογραφίες που έγιναν καπνός


Στο "μικροσκόπιο" των αρμοδίων πειθαρχικών οργάνων του Αρείου Πάγου και της ποινικής δικαιοσύνης έχει μπει η πρωτοφανής υπόθεση "εξαφάνισης" των χιλίων δικογραφιών από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Το συγκεκριμένο ζήτημα ήταν το αντικείμενο της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλου Ξανθόπουλου, νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.

"Εξαφανίστηκαν" χίλιες δικογραφίες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Κέρκυρας. Είναι κάτι το αδιανόητο. "Εξαφανίστηκαν" σε δύο δόσεις, πεντακόσιες και πεντακόσιες. Είναι άγνωστες οι ουσιαστικές συνέπειες αυτής της απώλειας", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κάλεσε τον υφυπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Κώτσηρα να ενημερώσει τη Βουλή εάν έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και το νόμο πειθαρχικές διαδικασίες και εάν έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα τα πρόσωπα που έχουν καθ' οιονδήποτε τρόπο σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο κ. Ξανθόπουλος επισήμανε πως υπάρχουν υπόνοιες για σοβαρές υποθέσεις οικονομικού αντικειμένου που έχουν παραγραφεί εξαιτίας της εξαφάνισης των χιλίων και πλέον δικογραφιών.

 https://www.thetoc.gr








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμπλέκεται και το αγόρι από το Αγρίνιο με την security , που νοίκιασε 15 τετραγωνικά από την οικία του μόλις 84 τετραγωνικών και δεν το γνώριζε ... είναι μέσα και αυτός στο κόλπο με την μαυροφορουσα κοπέλα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νύχτα πήγε ο Εισαγγελέας εν αγνοία της Αστυνομικού Διευθυντή του νόμου, γιατι ;;; ποια η εμπλοκή του ;;;