Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πλαστές βεβαιώσεις covid: Πώς συνελήφθη η 31χρονη - Υποστελεχωμένο το Τ.Α.


Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη έψαχναν εδώ και ημέρες την υπόθεση καθώς είχαν την πληροφορία για πώληση πλαστών βεβαιώσεων αρνητικού μοριακού τεστ κορονοϊου. 

Την Κυριακή μία 51χρονη επιχείρησε να μπει στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. ως αποκλειστική, έχοντας στα χέρια της πλαστή βεβαίωση με στοιχεία άλλης γυναίκας η οποία ήταν και αυτή στο νοσοκομείο.

Αμέσως το προσωπικό ενημέρωσε τους αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν άμεσα στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τις γυναίκες. Στη συνέχεια επικοινώνησαν με την 31χρονη βασική κατηγορούμενη μέσω μίας εκ των γυναικών που συνελήφθησαν και έκλεισαν ραντεβού για να παραλάβουν τη βεβαίωση.

Λίγη ώρα αργότερα τη συνέλαβαν έξω από το σπίτι της στον Άγιο Παντελεήμονα. Φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή της και οι αστυνομικοί έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια τον ηλεκτρονικό υπολογιστή της. Φέρεται να έχει πωλήσει έναντι 10 ευρώ τουλάχιστον 50 έγγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr στην κατοχή της βρέθηκαν πλαστές βεβαιώσεις με στοιχεία δύο κλινικών της Αττικής.  

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά συνεχάρη τους αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη και υπογράμμισε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς η οργανική δύναμη του τμήματος είναι 48 άτομα ωστόσο η παρούσα δύναμη είναι μόλις 14 ενώ για την επιχείρησης της σύλληψης χρησιμοποιήθηκε και ιδιωτικό όχημα των αστυνομικών.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια