Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα σύλληψη για τον λαϊκό τραγουδιστή σε παράνομη λέσχη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας οδήγησαν τα ξημερώματα γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, καθώς εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην πλατεία Βάθη.
Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε συλληφθεί μαζί με άλλα δεκαεπτά άτομα και πάλι για τον ίδιο λόγο, στις 26 Φεβρουαρίου και τότε είχε δηλώσει: "Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ".









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν κολλήσει και θέλει ΜΕθ να κάτσει σπίτι του με ντεπον ούτε πρόστιμο ούτε φυλακή να σωθούμε οι υπόλοιποι. Άντε πια με τον κάθε ψεκασμενο.
Ο χρήστης Lambros είπε…
Μυρίζει γιασεμί....
Ο χρήστης Frosaki koka είπε…
Άρχοντας αδαμαντιδης! Αυτή είναι η ζωή του και δεν την κρύβει!! Ποιοι είμαστε που θα τον κατακρίνουμε. Δεν βλάπτει κανέναν. Εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός έστρωσε ολόκληρο γλέντι στην Ικαρία και μας πείραξε ο αδαμαντιδης για την λέσχη. Και αν παίζει απτην τσέπη του παίζει, δεν επιβαρύνει τον ελληνικό λαό σαν τους πουλημένους πολιτικούς μας.