Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eξώδικο από τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Γιάννη Ραγκούση στον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών Κρήτης


Κοινή Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτή Ανατολικής Αττικής Χρήστου Σπίρτζη και του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Β’ Πειραιά Γιάννη Ραγκούση, για την κοινοποίηση Εξώδικης  Διαμαρτυρίας – Πρόσκλησης- Δήλωσης προς τον Πρόεδρο και Γραμματέα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης.

 


Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Χρήστος Σπίρτζης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Ραγκούσης, αποστέλλουν, δια του Πληρεξουσίου Δικηγόρου τους Ευάγγελου Γεωργακόπουλου, κοινή Εξώδικη Διαμαρτυρία -Πρόσκληση-Δήλωση,  προς τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, εξαιτίας του από 11.3.2021 συκοφαντικού και προσβλητικού Δελτίου Τύπου τους, το οποίο επί λέξει αναφέρει:

 

«Κύριε Τσίπρα, κύριε Σπίρτζη, κύριε Ραγκούση είμαστε σίγουροι πως θα «φουσκώνετε» από υπερηφάνεια από αυτό που καταφέρανε τα «παιδιά» σας στην Ν.  Σμύρνη. Όσο ήσασταν στις κυβερνητικές σας καρέκλες τα «παιδιά» σας ήταν σούζα. Τώρα θέλετε αίμα και δώσατε «εντολή». Παίζετε με τις ζωές μας, καλύβεται αναρχικούς, υποστηρίζετε τρομοκράτες-δολοφόνους και δεν λογοδοτείτε σε κανέναν. Αν δεν είναι κόπος για εσάς περάστε από την μητέρα του συναδέλφου πού ήταν στην άσφαλτο σαν ζώο να τις δώσετε κουράγιο. Αν είστε άνθρωποι.»

 

Οι Βουλευτές καλούν τους εκπροσώπους της εν λόγω Ένωσης Ειδικών Φρουρών, εντός 5 ημερών να δημοσιεύσουν νέο ενυπόγραφο Δελτίο Τύπου με το ακόλουθο περιεχόμενο:

 

«Ανακαλούμε πλήρως, ρητώς και ευθέως όλους ανεξαιρέτως τους ισχυρισμούς μας, οι οποίοι περιέχονται στο από 11.03.2021 Δελτίο Τύπου της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης. Οι εν λόγω ισχυρισμοί μας ήταν καθ’ ολοκληρίαν ψευδείς και προσβλητικοί της τιμής και της υπόληψης των κ.κ. Α. Τσίπρα, Χρ. Σπίρτζη και Ι. Ραγκούση.

 

Προέβημεν στην προβολή των εν λόγω ισχυρισμών μας, καίτοι γνωρίζαμε την αναλήθεια τους και την βλαπτικότητά τους για την τιμή και την υπόληψή των προσώπων, στα οποία αναφέρονται, με σκοπό να εξυπηρετήσουμε πολιτικές σκοπιμότητες. Ζητούμε ευθέως συγνώμη για την εν λόγω προσβολή της τιμής και της υπόληψης των προσώπων, στα οποία αναφερθήκαμε και διαβεβαιώνουμε ότι στο μέλλον θα απόσχουμε από ανάλογες ενέργειες.».

 

Σε διαφορετική περίπτωση, οι θιγόμενοι Βουλευτές δηλώνουν πως θα προσφύγουν εναντίον των συκοφαντών τους, τόσο δικαστικώς, όσο και ενώπιον των αρμόδιων πειθαρχικών οργάνων, προς πλήρη αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής τους.

 

 








Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν δε βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό αυτά παθαίνεις..και τουλάχιστον ο προεδρας του συγκεκριμένου σωματείου, δε φημιζεται για την εξυπνάδα του..αλλά έτσι τους έμαθαν να νιώθουν βασιλικοτεροι του βασιλέως και να γράφουν ότι παπαντζα γουστάρουν. Παρεμπιπτόντως η Κρήτη έχει Ειδικούς Φρουρούς για να έχει και σωματείο; Όλοι στα ΤΑΕ είναι αστυφύλακες και αρχιφύλακες..Ένωση Ειδικών Φρουρών αλλά χωρίς Ε.Φ. πλέον να υπηρετούν..Τρομερο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια κ κάποιος άλλος ζήτησε συγνώμη από τον Ραγκούση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά τα τουγανια που στειλανε και εξώδικο...βρε ουστ εξ απο 'δω...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πικρές αλήθειες...Δεν αποκρύπτονται όμως...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχ καλά σας κάνανε εκεί στην Κρήτη ,πηγαίντε τώρα να ζητήστε βοήθεια απ τους βουλευτές της νδουλας
Ο χρήστης Γιάννης είπε…
Μη τό δεχτείτε
Ο χρήστης Unknown είπε…
Από πότε οι πολιτικοί από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους και έως τώρα έχουν τιμή και υπόληψη και δεν το έμαθα;Πέφτω από τα σύννεφα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΝΔ να είναι καλά. Που είναι τωρα όμως ; Ε που είναι ; Εδώ στην Αθήνα τι λέει το σωματείο των ε φ ; Συμφωνεί με τους Κρήτης ΕΦ ; Για να δούμε ανακοίνωση η θα τους δούμε στη tv για να δούμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά να πάθουν,γιατι δεν είναι κομματικο εργαλεία αλλά εκπροσωπούν έναν εργασιακό κλάδο. Προβλέπω, άμεση συγνώμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σπιρτζη, Ραγκουση οι εκβιασμοί σας εκεί που σας παίρνει, όχι στην Κρήτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σπιρτζη και Πρώην πασοκτζη Ραγκουση, σας περιμένουμε στην Κρήτη.... Με τα γιαούρτια....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι κάποιοι τελικά τόσο επικίνδυνοι ;