Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιάννης Κατσιαμάκας: Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας


Aπό το facebook του Γιάννη Κατσιαμάκα


Με την εκλογή στη θέση του Προέδρου της ΠΟΑΞΙΑ του μέχρι τώρα Γενικού Γραμματέα Ανδρέα Βέλλιου, παρέδωσα σήμερα τα ηνία της Ομοσπονδίας μας σε έναν άξιο συνεργάτη, βέβαιος ότι θα τιμήσει το αξίωμα και την αποστολή του κατά τον καλύτερο τρόπο. Ψηθήκαμε στο ίδιο «καμίνι» των αγώνων τα τελευταία χρόνια και δώσαμε πολλές μάχες για τα δικαιώματα και τα αιτήματα των Αξιωματικών του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας. 




Η ζοφερή πραγματικότητα όμως έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη του αγώνα. Η επόμενη περίοδος επιφυλάσσει νέες δοκιμασίες για όλους. Προσωπικά θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας. Η εμπειρία που απέκτησα κατά τη μακρόχρονη συνδικαλιστική μου πορεία αποτελεί παρακαταθήκη, πολύτιμη για το συνδικαλιστικό μας κίνημα. Ιδίως η επτάχρονη θητεία μου ως Προέδρου της Ομοσπονδίας μας, μου έμαθε ότι τίποτε δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται με αγώνες και θυσίες.

Συνεχίστε λοιπόν τον ωραία αγώνα πιστοί στις αρχές και τις αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε. Να είστε βέβαιοι ότι με αυτά τα «όπλα» τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, θα τους νικάτε πάντα, όσα εμπόδια κι αν τοποθετούνται στο πέρασμά σας.








Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι εννοείς θα συνεχίσεις? Ποτέ ήσουν? Μόνο στις βασιλόπιτες εμφανίζοσουν να φας τζάμπα κ να δικαιολογήσεις εκτός έδρας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα κάνετε επιτέλους αίτηση για το επικίνδυνο και ανθυγιεινο η θα συνεχίσετε να τρώτε μόνο τα έξτρα λεφτά του συνδικάτου και την ξάπλα σπο τις συνδικαλιστές άδειες?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας συνεχίσουμε έτσι με αυτές τις μ.......ες κ θα πάρουμε επικίνδυνο Περιμένετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολοι σπίτια σας... Δεν κάνετε τίποτα για το προσωπικό. Μονο τον εαυτουλι σας κοιτάτε και πως θα κανετε τις "δουλειές" σας... Εξω ολοι... 2 χρόνια και πολυ σας είναι καρεκλοκενταυροι και συνέχεια να λείπετε με άδειες... Ξεφτίλα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν έρθει η ώρα να ψηφίσετε , τότε να σκεφτείτε, σύμφωνα με το δικό σας συμφέρον και όχι με κομματικά κριτήρια!!!