Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθεροι οι επτά ανήλικοι για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 7 ανήλικοι κατηγορούμενοι για τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Και οι 7 συλληφθέντες έχουν τον περιοριστικό όρο της επίβλεψης από κοινωνικό λειτουργό.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι βρίσκονταν τυχαία στο σημείο εκδήλωσης των επεισοδίων.

 

Ένα 17χρονος φέρεται να είπε ότι έκανε βόλτα με τους φίλους του στην οδό Πλαστήρα, όταν είδαν από μακριά  τα επεισόδια. "Είδαμε καπνούς και τον όχλο να έρχεται προς το μέρος μας και να φωνάζει «τρέξτε τρέξτε». Εμείς φοβηθήκαμε και τρέξαμε. Λίγα μέτρα πιο κάτω, μας έπιασαν αστυνομικοί", φέρεται να ισχυρίστηκε.

 

Την ίδια γραμμή ακολούθησε και άλλος 17χρονος συγκατηγορούμενός του. Όπως φέρεται να είπε ότι βρισκόταν με 4 φίλους του και περίμεναν να τελειώσουν τα επεισόδια και να γυρίσουν στα σπιτια τους.

 

"Όταν ακούσαμε ησυχία ξεκινήσαμε. Στο δρόμο αστυνομικοί μας χτύπησαν με γροθιές. Φοβηθήκαμε και προσπαθούσαμε να κρυφτούμε. Όταν μας βρήκαν οι αστυνομικοί ο ένας με χτύπησε με το γκλοπ στο γόνατο και μετά με τραβούσε από τα μαλλιά για να μου περάσει χειροπέδες. Και μετά ένα άλλος με χτύπαγε με το κλειδί και μου έλεγε να μην προβάλω αντίσταση", φέρεται να είπε.

naftemporiki.gr









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάος τίποτα δεν έγινε τίποτα δεν έκαναν αλήθεια ποιος να φταίει ; Οποίος το βρει κερδίζει