Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Εξαφανίσου». Τροχονόμος διώχνει πολίτη, που κατήγγειλε ότι ο 23χρονος, που χτυπήθηκε στη βουλή πέρασε με πράσινο φανάρι. Δεν τον ρώτησε αν είναι αυτόπτης μάρτυρας


Ο τροχονόμος μπροστά από τη βουλή, που ρύθμιζε την κυκλοφορία, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα και ενώ το ασθενοφόρο παραλάμβανε τον νεαρό, ακούει έναν πολίτη να σχολιάζει το τροχαίο, λέγοντας ότι το υπηρεσιακό «πέρασε με πράσινο φανάρι». Ο τροχονόμος σπεύδει προς το μέρος του και του λέει σε έντονο ύφος να «μη λέει χαζά». Τον ρώτησε γιατί δεν φοράει το κράνος του, και τον διατάσσει να φύγει από το σημείο με τη φράση «άιντε τώρα σήκω φύγε τώρα από εδώ εξαφανίσου», χωρίς να τον ρωτήσει αν είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Για το ίδιο θέμα η Αστυνομία, έβγαλε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει ότι διενεργείται προανάκριση και η δικογραφία θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 και ώρα 12.25΄, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με αποτέλεσμα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της. Η Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών, που διενεργεί την προανάκριση, προέβη στις προβλεπόμενες προανακριτικές ενέργειες (παραγγελία για πραγματογνωμοσύνη, αιμοληψία, λήψη καταθέσεων, αυτοψία του χώρου, σχεδιάγραμμα κ.ο.κ.).

Επίσης, ενημερώθηκε ο κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών στον οποίο μετά το πέρας της προανάκρισης θα διαβιβαστεί η σχετική δικογραφία. Σημειώνεται ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός, με απόφαση της Υπηρεσίας του, τέθηκε προσωρινά εκτός υπηρεσίας οδηγού, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί διοικητική έρευνα».

Δείτε την επίμαχη σκηνή στο 0,59: 




Σύμφωνα με πληροφορίες της ROSA το θύμα του τροχαίου ατυχήματος βρίσκεται σε μη αναστρέψιμη κατάσταση και η οικογένειά του έχει αποφασίσει ομόφωνα να δωρίσει τα όργανά του, κάνοντας έκκληση για μάρτυρες.

 

Η αδερφή του θύματος, Κατερίνα κάνει δημόσια έκκληση για να βρεθούν μάρτυρες του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από την Βουλή, από την σφοδρή σύγκρουση της μηχανής του Ιάσονα και υπηρεσιακού αυτοκινήτου. «Ο αδερφός μου είναι εγκεφαλικά νεκρός. Η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη» δήλωσε στη ROSA η αδελφή του θύματος. «Αποφασίσαμε με τον άλλο αδερφό μου και τους γονείς μας να προχωρήσουμε σε δωρεά των οργάνων του Ιάσονα. Περιμένουμε τις τελικές εξετάσεις σήμερα από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού» πρόσθεσε....

 

mixanitouxronou.gr







Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακόμα μια φορά,δείξτε ολόκληρο το βίντεο, ο αυτόπτης μάρτυρας με κόκκινη μπλούζα περιγράφει στους τροχονόμους ακριβώς τι έγινε. Εσείς μας παρουσιάζετε τον επικριτη ως αυτόπτη.Επιτελους, επιτέλους. Κρίμα για τον συνάνθρωπο μας. Πολύ λυπηρό για νέα παιδιά να χάνονται άδικα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κωλοπαιδο τσογλανι , η δουλεια σου ειναι μονο να γλυφεις τους αξιωματικους και οσους σε συμφερουν , κωλοπαιδο που μιλησες ετσι στον πολιτη .
Η συμπεριφορα σου ειναι αναλογη και χειροτερη με την συμπεριφορα του ανεκδιηγητου με το γκλοπ στη νεα σμυρνη.
Αχ φλωρακο , ελπιζω στη θεια δικη για σενα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περιμενουμε τα σχολια των Μεγαλοσυνδικαλιστων και τα δικα σας Κε Καραιβαζ!!Η αλητεια και τραμπουκισμος σε ολο το μεγαλειο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
αν η συμπεριφορα του τροχονομου της Βουλης ειναι αυτη φανταστειτε πψς συμπεριφερονται οι υπολοιποι...εχοντας και την εξουσια της επιβολης προστιμων!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τωρα γιατί έπρεπε να γίνει αυτό ; Ο τροχονόμος έπρεπε να τον διώξει ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός τωρα είναι τροχονομος που πρέπει να εφαρμόσει νόμο δίκαιο Ε; Και υπάρχουν κάποιοι που τον καμαρώνουν Το Αρχηγειο τι λέει θα μιλήσει ποτέ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν πιστεύω να πιστεύει κανείς ότι έφυγε από το σημείο ο Συναδελφος επειδή είναι στην ασφάλεια της κ Μπακογιάννη. Δεν πιστεύω ας μας πουν οι λαλίστατοι συνδικαλιστές αν έχουν το θάρρος δυστυχώς αυτά συμβαίνουν συνάδελφοι κ θα μας πάρει η κατηφόρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φαντάσου αλαζονεία συμπεριφορά σε έναν πολίτη μάρτυρα τροχαίου για τη ζωή ενός ανθρώπου. Υπουργέ το χάνεις το στοίχημα με τέτοιους αστυνομικούς χωρίς μέτρο κ σοβαρότητα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τώρα δεν είναι Υπουργός, φαντάσου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κανείς αρμόδιος του αρχηγείου δεν θα απαντήσει για αυτό το βίντεο ; Κανείς ; Γιατί ; Θάρρος θέλει κύριοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι τελείως κενός... ούτε καν το τίποτα δεν μπορείς να πλησιάσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν χρειαζεται να σε πλησιασω ρε τιποτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εισαι μηπως ενας τροχονομος που την εχει δει στρατηγος ; , και ηδονιζεσαι οταν γραφεις προστιματα; ετρωγες φαπες στο σχολειο και τωρα ξεσπας στον πολιτη την εχεις δει εξουσια ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο "κύριος" τροχονόμος της βουλής παίρνει και 700αρι παραπάνω το μήνα γιατί παρκάρει τα αμάξια των βουλευτών. Μην απορείτε για τη συμπεριφορά του.Δεκαρα προφανώς δεν δινει για τον μαρτυρα στον οποίο συμπεριφερεται με τον απαράδεκτο αυτό τρόπο. Αυτό που τον ενδιαφέρει να κρατήσει τη θέση του εκεί κ να εισπράττει λεφτά που δεν αξίζει κάνοντας θεληματα κ τεμεναδες στους κ. Βουλευτας.