Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΕΛΑΣ πρωταθλήτρια σε αγώνες σκοποβολής


Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Σκοποβολής για το έτος 2020.

Οι αγώνες έγιναν στις 07 και 08/10/2010 στο σκοπευτήριο της  Μαλακάσας για τα πυροβόλα όπλα και στις 13 – 15/10/2020 στο σκοπευτήριο του Βύρωνα για τα αεροβόλα όπλα.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας για άλλη μια φορά ήταν πρωταθλήτρια τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Συγκεκριμένα στις γυναίκες η

Υπαστυνόμος Α΄ Παπαχρήστου Βασιλική κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια  (καραμπίνα 3Χ40, καραμπίνα πρηνηδόν και αεροβόλο τυφέκι)

Η Υπαστυνόμος Α΄ Αλεξοπούλου Ευαγγελία επίσης τρία χρυσά μετάλλια (πιστόλι κεντρικής πυροδότησης spor, πιστόλι ταχείας βολής και αεροβόλο πιστόλι)

Η Αστυνόμος Β΄ Μανωλέσου Αλεξάνδρα κέρδισε τρία αργυρά μετάλλια ( πιστόλι κεντρικής πυροδότησης spor, πιστόλι ταχείας βολής και αεροβόλο πιστόλι)

Η Αρχιφύλακας Μπενέκη Αποστολία κέρδισε δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο (Καραμπίνα 3Χ40, αεροβόλο τυφέκι και καραμπίνα πρηνηδόν αντίστοιχα)

Η Υπαστυνόμος Α΄ Αρμυριώτη Ανδριανή ένα χάλκινο μετάλλιο (αεροβόλο πιστόλι)



Στους άνδρες

Ο Αστυφύλακας Μόφορης Γρηγόρης κέρδισε δύο χρυσά και ένα αργυρό μετάλλιο (πιστόλι κεντρικής πυροδότησης, πιστόλι ταχείας βολής και ελεύθερο πιστόλι αντίστοιχα)

Ο Αστυφύλακας Βερτούδος Κωνσταντίνος κέρδισε δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο ( καραμπίνα 3Χ40, αεροβόλο τυφέκι και καραμπίνα πρηνηδόν αντίστοιχα)

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Καλοπήτας Παναγιώτης κέρδισε ένα χρυσό, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο ( αεροβόλο πιστόλι, πιστόλι κεντρικής πυροδότησης και ελεύθερο πιστόλι αντίστοιχα)

Ο Υπαστυνόμος Α΄ Βασιλείου Νικόλαος – Απόστολος δύο αργυρά και ένα χάλκινο μετάλλιο ( καραμπίνα πρηνηδόν, αεροβόλο τυφέκι και καραμπίνα 30Χ40 αντίστοιχα)

Με την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν επίσης:

 Υπαστυνόμος Α΄ Βιδάκη Μαρία,  Αστυνομικός Διευθυντής Ασβεστάς Αθανάσιος, Αστυνόμος Β΄ Παπατζίκης Παντελεήμων, Υπαστυνόμος Α΄ Σολομωνίδης Κωνσταντίνος.

Στην γενική Βαθμολογία των γυναικών η Ελληνική Αστυνομία ήταν πρωταθλήτρια με 79 βαθμούς, στην δεύτερη θέση το Λιμενικό Σώμα με 18 βαθμούς, στην Τρίτη θέση η Πολεμική Αεροπορία με 7 βαθμούς και στην τέταρτη ο Στρατός Ξηράς με 3 βαθμούς.

Στους άνδρες η πρωταθλήτρια ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκέντρωσε 82 βαθμούς, δεύτερη ομάδα ήταν αυτή του Λιμενικού Σώματος με 39 βαθμούς, τρίτη η   Πυροσβεστική Υπηρεσία με 9 βαθμούς, τέταρτος ο Στρατός Ξηράς με 5 βαθμούς και πέμπτη η Πολεμική Αεροπορία με 3 βαθμούς.

Προπονήτρια των εξαιρετικών αυτών ομάδων που παρουσίασε για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία είναι η Υπαστυνόμος Α΄ Μπίρη Ζαχαρούλα.

Αρχηγός Αποστολής της ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο Ολυμπιονίκης διοικητής της Υ.Φ.Α.Α.  Αστυνόμος Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής.

Στους αγώνες έδωσε το παρόν αλλά δεν συμμετείχε - καθότι αποστρατεύεται - ο Αστυνομικός Διευθυντής Γεωργακόπουλος Διονύσιος, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Πανελληνιονίκης και πρωταθλητής Ενόπλων Δυνάμεων.

Την οργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Γραμματεία του Α.Σ.Α.Ε.Δ.

Στους αγώνες τηρήθηκε το πρωτόκολλο της Γ.Γ.Α. για τον COVID-19 ενώ για πρώτη φορά η απονομή των επάθλων και η τελετή λήξης των αγώνων δεν θα γίνει στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας λόγω των περιοριστικών μέτρων και τα έπαθλα θα δοθούν στους νικητές μέσω των αρχηγών αποστολής.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια