Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννα Γκελεστάθη: H Διεύθυνση Μεταγωγών μετεξελίσσεται σε μια υποδειγματικά οργανωμένη υπηρεσία


Tη Διεύυνση Μεταγωγών επισκέφθηκε η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας




Η Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής υπό την διοίκηση του Ταξιάρχου κυρίου Λάμπρου Παπαδόπουλου μετεξελίσσεται σε μια υποδειγματικά οργανωμένη υπηρεσία.

 Ο Διοικητής έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτικής και της Φυσικής Ηγεσίας πέτυχε μέσω της αναβάθμισης κτηριακής και υλικοτεχνικής υποδομής και μέσω της εφαρμογής στοχευμένων αλλαγών στον τρόπο καθημερινής λειτουργίας να προάγει την ασφάλεια και τις εργασιακές συνθήκες του προσωπικού χωρίς εκπτώσεις στα δικαιώματα των κρατουμένων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου συμφωνήσαμε πως η πλήρης αποκατάσταση του σοβαρού προβλήματος υποστελέχωσης το οποίο τους τελευταίους μήνες έχει αμβλυνθεί αισθητά θα οδηγήσει αφενός στην αποδέσμευση δυνάμεων άλλων υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και αφετέρου στην αποτελεσματικότερη εκτέλεση των καθηκόντων της Διεύθυνσης.

Επίσης ανταλλάξαμε σκέψεις για την εξεύρεση τρόπων βελτίωσης του συντονισμού τόσο μεταξύ των υπηρεσιών οι οποίες είναι επιφορτισμένες με τις μεταγωγές κρατουμένων ανά την επικράτεια όσο και των υπηρεσιών αυτών με τις υπηρεσίες εξωτερικής και εσωτερικής φύλαξης φυλακών.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια