Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λαμία: Απίστευτο τροχαίο - Έπεσαν στο ποτάμι - Σώθηκαν από θαύμα (BINTEO)


Τέσσερα άτομα βρέθηκαν με το αυτοκίνητο στο ποτάμι μετά από τροχαίο και ευτυχώς όλοι είναι καλά στην υγεία τους.
 

Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 2:00' το μεσημέρι στο δρόμο Λαμίας - Μοσχοχωρίου στο ύψος του εργοστασίου «Ιόλη», με αποτέλεσμα ένα αργοτικό με τέσσερα άτομα να καταλήξει μέσα στο ποτάμι.
 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 42χρονος οδηγός ενός skoda κινούταν από Λαμία προς Μοσχοχώρι. Ξαφνικά βλέπει να βγαίνει από έναν κάθετο χωματόδρομο ένα τεράστιο τρακτέρ και προσπαθεί να το αποφύγει.
 

Για κακή του τύχη την ίδια στιγμή από τον απέναντι χωματόδρομο βγαίνει ένα αγροτικό με τέσσερα άτομα Αλβανικής υπηκοότητας, που επέστρεφαν από δουλειά στα κτήματα.
 

Ο οδηγός του skoda όσο κι αν προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση δεν τα καταφέρνει. Το skoda χτυπάει το αγροτικό το οποίο καταλήγει μέσα στο ποτάμι μαζί με τους τέσσερις επιβάτες.
 

Οι τρεις Αλβανοί κατάφεραν να βγουν γρήγορα, ο ένας όμως είχε εγκλωβιστεί μέσα στο αγροτικό.
 

Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν ΕΚΑΒ και πυροσβέστες από την ΠΥ Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ.
 
 

 

Ωστόσο μέχρι να φτάσουν στον τόπο του συμβάντος και το τέταρτο άτομο είχε απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια των άλλων που ήταν στο σημείο.

 

 

 

«Είναι πραγματικά θαύμα που βγήκαν όλοι τους ζωντανοί και χωρίς να έχουν τραυματιστεί...», είπε στο LamiaReport ένας διερχόμενος αγρότης.

 

Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Λαμίας αναζητούν τον νεαρό οδηγό του τρακτέρ, ο οποίος μετά το τροχαίο σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο.

 

Ο οδηγός του skoda είπε στο LamiaReport ότι είδε ξαφνικά μπροστα του το τρακτέρ να βγαίνει μέσα στο δρόμο και την ίδια ώρα από την άλλη το αγροτικό. «Προσπάθησα να αποφύγω τη σύγκρουση, αλλά ήταν αδύνατο...», είπε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του.
 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια