Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μάγκας ( Κεφάλαιο 2ο )

Παρακολουθούμε τελευταία να γράφονται και να λέγονται από επιστήμονες του εξωτερικού και έγκριτα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, πολλά και καλά λόγια για τη μικρή Ελλάδα, τους
απείθαρχους Έλληνες και για κάποιον καθηγητή …Τσιόδρα. Βέβαια αυτός ο άνθρωπος ήταν γνωστός στους διεθνείς επιστημονικούς κύκλους, εμείς δεν τον γνωρίζαμε, αλλά δυστυχώς λόγω των συνθηκών αναγκαστήκαμε να τον μάθουμε. Όπως και να έχει, οφείλουμε από καθετί που μας συμβαίνει να μαθαίνουμε, να γινόμαστε καλύτεροι και έτοιμοι να υποδεχτούμε το άγνωστο μέλλον.
Παρακολουθώντας λοιπόν τις τοποθετήσεις, τις συμβουλές και τις παραινέσεις του Καθηγητή Τσιόδρα, αντιλαμβάνομαι πως το μέχρι πρόσφατα πρότυπο μάγκα, έχει αλλάξει ή είναι κοντά στο να αλλάξει! Δεν είναι κάποιος με τσιγκελωτό μουστάκι ή περιποιημένο γένι, να πίνει ρακές σε κάποιο μετόχι! Δεν είναι εκείνος ο τύπος με το καλογυμνασμένο κορμί και six pack κοιλιακούς! Δεν είναι εκείνος που πετάει λουλούδια στα μπουζούκια! Δεν είναι εκείνο το δημόσιο πρόσωπο, του… ξέρεις ποιος είμαι εγώ! Δεν είναι…( ο καθένας βάζει ότι νομίζει).

Είναι ένας τύπος που μπαίνει μέσα σε ένα καταυλισμό Ρομά, πιθανόν με τον ιό να είναι παντού, ώστε να πείσει αυτούς τους ανθρώπους να πειθαρχήσουν σε μέτρα πρωτόγνωρα γι’ αυτούς και εντελώς κόντρα στη στάση ζωής τους. Για όσους έχουν συναναστραφεί με αυτή την κοινότητα συμπολιτών μας μπορεί να καταλάβει καλύτερα τι σημαίνει αυτό. Το αποτέλεσμα κατά τη γνώμη μου θεαματικό. Θεαματικότερο όλων όμως είναι η φράση που έστειλε μέσα στα σπίτια όλων των Ελλήνων, κατά την ενημέρωση. Αναφερόμενος στους Ρομά, είπε : ‘’ Δεν είναι απειλή, είναι ευάλωτη ομάδα ‘’!
Αυτά από ένα μάγκα με εμφάνιση, στην καλύτερη, …υπαλλήλου στο τέταρτο υπόγειο οικοδομής.
Υ.Γ 1   Πολλά συγχαρητήρια βέβαια οφείλουμε σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι κόντρα σε πολλά, πειθάρχησαν και πειθαρχούν στα μέτρα. Αποτέλεσμα αυτή τη φορά, να βάλουμε τα γυαλιά σε όλους αυτούς που μέχρι πριν λίγο καιρό μας είχαν για ότι χειρότερο διαθέτει η Ευρώπη μας.
   Υ.Γ 2  Επίσης είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταλάβουμε πως τα κασόνια ( τα φέρετρα τέλειωσαν) που βλέπουμε σε εικόνες από την Αμερική, την Ιταλία, την Ισπανία κτλ… έχουν μέσα ανθρώπους. Αν κάποιος αμφιβάλει γι’ αυτό…υπάρχει πρόβλημα!
   
Νταραράς Ηλίας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια