Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ από τις ΙΡΑ Ηρακλείου και Καρδίτσας


Μια σημαντική αθλητική εκδήλωση με πολλαπλά μηνύματα και συμβολισμούς πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο στις 01/02/2020, που οργάνωσε η Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου μεταξύ των ομάδων
καλαθοσφαίρισης της ΕΑΥΝΗ Ηρακλείου και της  Ι.Ρ.Α.  Καρδίτσας στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’, γήπεδο όπου πραγματοποιήθηκαν το All star Game και το Final 4 του κυπέλου Ελλάδος.
Η διοργάνωση του αγώνα είχε  φιλανθρωπικό χαρακτήρα και αποσκοπούσε στην συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας ή χρημάτων τα οποία παραδόθηκαν στις 03/02/2020  στο ‘’ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ – ΜΑΣΤΑΜΠΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ’’.
Με αυτό τον τρόπο, δηλώνουμε  παρών σε εκδηλώσεις που προάγουν το αίσθημα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.
 Αναφορικά με τον αγώνα οι δύο ομάδες έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα για την νίκη, χαρίζοντας μας ένα πλούσιο θέαμα.


Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι συνάδελφοι με τις οικογένειες τους, για το παιχνίδι αυτό. Δεν είναι επίσης, λίγοι οι ιδιώτες που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Μετά τον αγώνα τους αθλητές και των δύο ομάδων δεξιώθηκε στην Ταβέρνα ΠΕΤΟΥΣΗ η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης παραδόθηκε χρηματικό ποσό του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος και της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας ως φιλανθρωπική συμμετοχή για τον προαναφερόμενο σκοπό. Επίσης από τους Αθλητές και των δυο ομάδων δόθηκε η υπόσχεση για εκ νέου αθλητική συνάντηση στην Καρδίτσα σε ημερομηνία που θα καθοριστεί από την Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου και Καρδίτσας.
Στην συνέχεια οι αθλητές της φιλοξενούμενης ομάδας παρακολούθησαν τον αγώνα ΟΦΗ – ΛΑΡΙΣΑ με δωρεάν είσοδος, ευγενική χορηγία της ΠΑΕ ΟΦΗ, ενώ τις πρωινές ώρες ξεναγήθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο της ΚΝΩΣΣΟΥ με ξεναγό την κ. Μαριλένα ΜΑΜΟΥΛΑΚΗ την οποία και ευχαριστούμε για την ευγενική της συμμετοχή. Επίσης ευχαριστούμε την κ. Αθηνά ΣΦΑΚΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ, επίτιμο μέλος του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος για την πολύτιμη βοήθεια της.  

Την προηγούμενη ημέρα οι αθλητές της φιλοξενούμενής ομάδας συμμετείχαν στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. κ. Ειρηναίος, βοηθούμενος από τον Πανωσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, Ηγούμενο της Μονής Σπηλιάς και τον Αιδεσιμώτατο Αντισυνταγματάρχη κ. Βασίλειο ΜΑΡΑΥΓΑΚΗ, ενώ σε ζωντανή σύνδεση μίλησε και ευχήθηκε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.  Αντιστράτηγος κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ. Το ίδιο βράδυ η αποστολή της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας δεξιώθηκε από την Ι.Ρ.Α. Ηρακλείου στην ταβέρνα Ροδακινιές και συμμετείχαν  στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιτελείου της Δ.Α. Ηρακλείου την οποία ευλόγησε  ο Πανωσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ηγούμενος της Μονής Σπηλιάς.  
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα
τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Νεκτάριο Μητρόπουλο, Ηγούμενο της Μονής Σπηλιάς
τον Προέδρο  της Ι.Ρ.Α. Καρδίτσας κ. Γεώργιο Ζαρχανή  και το Δ.Σ.
τους Αθλητές των προαναφερόμενων ομάδων για τον  ιδιαίτερο ζήλο και μαχητικότητα χαρίζοντας μας πλούσιο θέαμα με τελικό νικητή όμως να αναδεικνύεται ο άνθρωπος  και η φιλία!!!
Να  ευχαριστήσουμε επίσης .
· Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου για την υποστήριξη της εκδήλωσης. 

· την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου Α.Ε. ΟΤΑ για την ευγενική χορηγία!!! 

· την ΠΑΕ ΟΦΗ!! 

· τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης 

· το Ελληνικό Εθνικό Τμήμα της Δ.Ε.Α. για την φιλανθρωπική συμμετοχή του. 




Για την Τοπική Διοίκηση     
    Ο Πρόεδρος                                                H Γενική Γραμματέας
Μανόλης Ζαχαριουδάκης                                              Έφη Φλουρή    


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια