Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ο ευγενής δρόμος ενός Τζουντόκα»… Κοινωνική εκδήλωση της ομάδας Τζούντο της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου η κοπή πίτας που εξελίχθηκε σε κοινωνική εκδήλωση και οργάνωσε η ομάδα Τζούντο της Διεύθυνσης Αστυνομικών
Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Αρχηγός της ομάδας και Διευθυντής της Δ.Α.Ε.Θ Υποστράτηγος κ. Δούβαλης Γεώργιος, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκε στο αθλητικό και κοινωνικό έργο της ομάδας τζούντο της ΕΛ.ΑΣ. Ο κ. Δούβαλης συνεχάρη όλα τα μέλη της ομάδας και τόνισε πως το Τζούντο είναι πολύ περισσότερα από ένα άθλημα αναφέροντας τα κάτωθι:

«Θα μπορούσε άραγε κάποιος, ο οποίος είναι αγενής στην καθημερινότητα του και στη συμπεριφορά του απέναντι στους υπολοίπους, ή δεν είναι ειλικρινής και βλάπτει με τις πράξεις του την κοινωνία, να λέγεται “Τζουντόκα”; Αντιλαμβάνεστε και μόνοι σας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να συμβεί. Όσο καλός και αν είναι κάποιος στην εκτέλεση των τεχνικών και όσα μετάλλια και αν έχει κατακτήσει, δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι “Τζουντόκα” αν αυτό δεν καταδεικνύεται πρώτα από τη ζωή του στην καθημερινότητα. Αν δεν είναι ευγενικός στη συμπεριφορά του προς τον συνάνθρωπο και αν δεν δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό και ταπεινοφροσύνη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι:
 κ. Μήττας Χρήστος Αντιπεριφερειάρχης Υγείας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Αηδονόπουλος Χάρης Αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο κ. Ξενοφών Αθανασίου Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Ταξίαρχος κ. Θεοχάρης Χαράλαμπος βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο κ. Δαγκλής Δημήτριος εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, ο κ. Ψαρογιάννης Ιωάννης Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Μαζνέικος Ιωάννης εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, ο κ.Γιαρισκάνης Πέτρος Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονία καθώς και πλήθος κόσμου.


Η εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, αθλητών της ομάδας για την ξεχωριστή τους  προσφορά στο έργο που επιτελεί η ομάδα τζούντο της Δ.Α.Ε.Θ - Γ.Α.Δ.Θ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια