Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκδήλωση για τη χορήγηση 10 αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ειδική Ομάδα Περιπολιών και Ελέγχων της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αθηνών


Σήμερα 25/01/2020 στα γραφεία της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από το Διευθυντή της Διεύθυνσης Ταξίαρχο κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ Ιωάννη στον Πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Ιωάννη καθώς και στον Πρόεδρο της εταιρείας «mas Α.Ε.» κ. ΖΑΪΜΗ Βασίλειο για την ευγενική τους χορηγία δέκα αλεξίσφαιρων γιλέκων στην Ειδική Ομάδα Περιπολιών & Ελέγχων (ΕΙΔ.Ο.ΠΕ.) της Διεύθυνσής μας.
 
 

Παρόντες στην εν λόγω εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του προαναφερόμενου Ομίλου κ. ΠΑΛΑΣΑΡΗΣ Γεώργιος καθώς και Αξιωματικοί της Διεύθυνσής μας.
 
Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών αφού ευχαρίστησε τους κ.κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ Ι. και ΖΑΪΜΗ Β. τόνισε τη διαχρονική στήριξη του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής στην Ελληνική Αστυνομία όχι μόνο μέσω των χορηγιών του αλλά γενικότερα μέσω των δράσεων και των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για το Αστυνομικό Προσωπικό και την Ελληνική Αστυνομία γενικότερα. Από την πλευρά του ο κ. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ι. δήλωσε ότι η Ελληνική Αστυνομία παράγει κοινωνικό πρωτίστως έργο, όπως η ασφάλεια των πολιτών και είναι υποχρέωση των πολιτών να στηρίζουν το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας με κάθε τρόπο, όπως εν προκειμένω με τη χορηγία των εν λόγω αλεξίσφαιρων γιλέκων.

 


                                                                                           Σπάτα, 25 Ιανουαρίου 2020

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια