Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δείτε πού έκρυβε τα λαθραία τσιγάρα ο 47χρονος - Για ναρκωτικά πήγαιναν τσιγάρα βρήκαν

Έναν 47χρονο συνέλαβαν την περασμένη Πέμπτη τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος στον Κολωνό για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα. Η έρευνα
ξεκίνησε από συναδέλφους τους της Δίωξης Ναρκωτικών, που αναζητούσαν εμπόρους ναρκωτικών στην περιοχή και οι πληροφορίες τους τους οδήγησαν σε μία αποθήκη, όπου εντόπισαν τα λαθραία τσιγάρα.

Ο 47χρονος είχε κρύψει στο εσωτερικό ξυλοκιβωτίων μεταφοράς υαλοπινάκων και κάτω από φύλλα τζαμιών, πλήθος πακέτων λαθραίων τσιγάρων.

Από την περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, μαζί με τρείς (3) συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει εικονικές εταιρείες και δηλώνοντας ως προϊόντα εξαγωγής τους υαλοπίνακες, κατάφερναν να διακινούν στο εξωτερικό τα λαθραία τσιγάρα.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -36.870- πακέτα τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού, μια γεννήτρια, εργαλεία κοπής, σιδηροκατασκευές και υαλοπίνακες.

Περαιτέρω, επισημαίνεται ότι σε βάρος του 47χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση  με ποινή φυλάκισης -33- μηνών για απάτη και μη καταβολή εισφορών προς το Δημόσιο.


Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ η έρευνα για την εξακρίβωση του εύρους της εγκληματικής δραστηριότητας, συνεχίζεται. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια