Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Σερρών στη Waterland


Ανακοίνωση τής Ένωσης Σερρών: Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκδρομή στη WATERLAND Θεσσαλονίκης που διοργάνωσε η Ένωση μας για τα μέλη της
και τις οικογένειες τους, εξασφαλίζοντας δωρεάν είσοδο στο χώρο για όλους και δωρεάν γεύμα για τους μικρούς μας φίλους και τα παιδιά όλων των μελών μας. Οι συνάδελφοι μας ανταποκρίθηκαν στην έμπνευση και στο κάλεσμα μας, γεμίζοντας τρία (3) λεωφορεία και πολλοί εξ αυτών μετακινήθηκαν με τα ιδιωτικά οχήματα τους.

        Για περίπου πέντε (5) ώρες μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους στις εγκαταστάσεις της WATERLAND. Η αγωνία μας για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, διαδέχτηκε η απόλυτη ικανοποίηση και χαρά από το αποτέλεσμα, καθώς καταφέραμε να χαρίσουμε στιγμές ξεγνοιασιάς, ανεμελιάς και παιχνιδιού σε μικρούς και μεγάλους. Τα θετικά σχόλια που αποκομίσαμε από τους συναδέλφους μας, τα χαμόγελα και η ευχαρίστηση στα πρόσωπα των παιδιών, αποτελεί για εμάς την ανταμοιβή του κόπου και της προσπάθειας μας.
       Εκφράζοντας τη ρητή μας δέσμευση για πραγματοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων και εκδρομών στο άμεσο και απώτερο μέλλον, ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο Πρόεδρος


ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος


 
Η Γενική Γραμματέας


ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

 
 

            









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια