Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών για τις εκλογές στις ενώσεις της Αθήνας και της Δυτικής Αττικής


Ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ευχαριστούμε όλους και όλες τους/τις συναδέλφους που μας στήριξαν στις εκλογές της Ένωσης Αθήνας και Δυτικής Αττικής. Σε αυτές τις πρώτες για εμάς
εκλογικές μάχες κατήλθαμε με το ψηφοδέλτιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Τα αποτελέσματα για την Πρωτοβουλία Αστυνομικών είναι αρκετά ενθαρρυντικά και μας δίνουν ώθηση για την συνέχεια.
Δώσαμε αυτή την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για να δυναμώσουμε τη φωνή μας μέσα στο σωματείο μας. Ο αγώνας μας φυσικά δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται με ακόμα περισσότερο πείσμα υπομονή και επιμονή. Για να πραγματοποιήσουμε τα δίκια αιτήματα μας, να καλυτερεύσουμε τη υπηρεσιακή ζωή των συναδέλφων μας αλλά και των οικογενειών μας, για μια αστυνομία που θα παρέχει ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στο πολίτη και δεν θα βρίσκεται απέναντι σε αυτούς που αγωνίζονται. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενάντια σε κάθε πολιτική που φτωχοποιεί εμάς και τις οικογένειες μας, που μας βάζει απέναντι στο λαό και στα δικαιώματα του. Ήμασταν και είμαστε απέναντι στην πολιτική της σημερινής κυβέρνηση, η οποία συνέχισε να υλοποιεί τις αντιλαϊκές πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων προσθέτοντας μάλιστα νέα αντιλαϊκά μέτρα και έτσι θα συνεχίσουμε με συνέπεια, απέναντι σε όποια κυβέρνηση προκύψει από τις εκλογές και θα συνεχίσει την ίδια πολιτική ,όπου μας φοροληστεύει, μας κόβει μισθούς και δικαιώματα, χρεοκοπεί τις ζωές μας, μας κάνει μπαλάκι στα πολιτικά τους παιχνίδια.
Για ένα σωματείο που θα εκφράζει όλους τους συναδέλφους. Δεν θα πάψουμε να είμαστε η παραφωνία μέσα στη ησυχία που καλλιεργούν κάποιοι. Για ένα σωματείο που δεν θα εξυπηρετεί τις πολιτικές που απαξιώνουν την αστυνομία και τον Έλληνα αστυνομικό.
Ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ συνεχίζουμε τον αγώνα και θα είμαστε δίπλα στον και στην κάθε συνάδελφο.
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια