Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Που θα πάει η βαλίτσα με την εκλογική αποζημίωση; - Tου Γιώργου Πλαφουντζή


Μεγάλος αναβρασμός και δυσαρέσκεια επικρατεί μεταξύ των συ αστυνομικών σχετικά με την πενιχρή εκλογική αποζημίωση (156€ καθαρά-215 μεικτά), η οποία αν και ανακοινώθηκε δεν έχει καταβληθεί ακόμη και δεν γνωρίζουμε πότε αυτή θα καταβληθεί τελικά,προκαλόντας πολλά ερωτηματικά στους συναδέλφους και έντονο προβληματισμό.Οι συνάδελφοι αστυνομικοί εργάστηκαν πέραν του ωραρίου τους και σε πολλά εκλογικά τμήματα η νυχτερινή βάρδια της 26/27-05-2019 αντικαταστάθηκε μετά την 09:00 ώρα.
Σε αυτές τις εκλογές τοποθετήθηκε ένας αστυνομικός σε κάθε εκλογικό τμήμα με αποτέλεσμα αυτός να γίνεται χίλια κομμάτια. Επίσης άλλοι συνάδελφοί εκτέλεσαν υπηρεσία σε απομακρυσμένα εκλογικά τμήματα κάνοντας πολλά χιλιόμετρα με τα ιδιωτικά τους οχήματα.Την ερχόμενη Κυριακή 02-06-2019 θα αντιμετωπίσουν πάλι τα ίδια προβλήματα.
 
Οι αστυνομικοί δεν τρώνε κουτόχορτο ούτε ικανοποιούνται με τα ψίχουλα που τους πετάνε, έχουν αξιοπρέπεια και πάνω απ'όλα είναι απαγγελματίες. Θα πρέπει άμεσα να ανακοινωθεί η ημερομηνία καταβολής της εκλογικής αποζημίωσης, καθώς η αδικία σε βάρος τους να αποκατασταθει με εκλογική αποζημίωση ιδαίτερα αυξημένη στις εθνικές εκλογές.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΏΡΓΙΟΣ

 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ

 ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.ΣΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια