Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Ηλίας Αναγνώστου για την καταβολή των νυχτερινών

Τα χρωστούμενα στους αστυνομικούς θα καταβληθούν με το μισθό του Ιουλίου ανακοίνωσε η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη . Θα καταβληθούν με 5 μήνες
καθυστέρηση!! 
Τί μένει;;; Η πικρία αντιμετώπισης του όλου ζητήματος από τη φυσική μας ηγεσία.
Όπως ανέγραφε ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ το Φεβρουάριο:
   «Είναι απορίας άξιο γιατί ενώ η Φυσική Ηγεσία γνώριζε τη μη ύπαρξη πιστώσεων στον σχετικό ΚΑΕ ημέρες πριν την καταβολή μισθοδοσίας Φεβρουαρίου, ουδέποτε ενημέρωσε το συνδικαλιστικό μας κίνημα, αφού είχε την τύχη - τον τελευταίο καιρό - να έχει πολλαπλές συναντήσεις μαζί του.
Αλήθεια πρόκειται για αδιαφορία, ανικανότητα ή σκοπιμότητα;»                                                       Η ΠΟΑΣΥ είχε προχωρήσει σε ένστολη διαμαρτυρία έξω από τη Διεύθυνση Χρηματικού της ΕΛ.ΑΣ  την 18/02/2019.

    Ακολουθεί ανακοίνωση-απάντηση του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας  την ίδια μέρα.
«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι ισχυρισμοί που διοχετεύονται και διακινούνται σε δημοσιογραφικές ιστοσελίδες, σχετικά με την καταβολή νυχτερινής αποζημίωσης στο αστυνομικό προσωπικό. Όσα ανυπόστατα διακινούνται για το θέμα αυτό, μόνο ως προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μπορούν να χαρακτηριστούν.»


     Η απάντηση της ομοσπονδίας::
« Ο αγώνας της Ομοσπονδίας μας είναι δίκαιος, δεν κάμπτεται και δεν εξυπηρετεί σκοπιμότητες, όπως είχε σπεύσει να ανακοινώσει το Αρχηγείο του Σώματος, συκοφαντώντας το συνδικαλιστικό μας κίνημα.»

Ελπίζουμε στην καταβολή των νυχτερινών ως ανακοινώθηκε και στην αποδοχή από την φυσική μας Ηγεσία του ιστορικού, για τους αγώνες του υπέρ των μελών του Συνδικάτου μας, ως αμερόληπτου και άξιου συνομιλητή .
 Το συνδικάτο λειτουργεί ως αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων του Σώματος. Η συνεργασία μαζί του μόνο θετικά θα αποδώσει….


ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ηλίας
Ειδικός Γραμματέας Ε.Α.Υ. ν.Λάρισας
Αντιπρόσωπος Λάρισας στην ΠΟΑΣΥ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια