Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο θησαυρός του μακαρίτη... Ο χάρτης και τα σημειώματα για κρυμμένα μεγάλα ποσά στο μνήμα μεγάλου μας κωμικού


Υπό συνθήκες, θα μπορούσε ν' αποτελέσει ριμέικ έγχρωμης αναπαραγωγής, μιας μυθικής ελληνικής ταινίας του παλιού, καλού κινηματογράφου. Ο θησαυρός του μακαρίτη. Και μάλιστα, έχοντας
δύο σημεία κοινής αναφοράς. Το πρώτο, αυτός καθαυτός ο χάρτης και τα σημειώματα με ρητές όμως οδηγίες για την ακριβή θέση και το ύψος του θησαυρού και το δεύτερο, ότι και στις δύο περιπτώσεις, το αντικείμενο απόκρυψης ξεκινά από Κ.

Και πού ακριβώς αποκρυπτογραφούνται όλα αυτά; Στην έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δράσης των ατόμων που συνελήφθησαν και κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας με σκοπό την έκδοση εικονικών αδειών οδήγησης.

Το bloko.gr πολύ πρόσφατα δημοσίευσε αναλυτικές πληροφορίες σε ρεπορτάζ με τίτλο "Οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ σε ρόλο χρυσοθήρα - Ποιο μυστικό κρύβεται στο δεύτερο νεκροταφείο; Ο τιμοκατάλογος για τις άδειες οδήγησης και το ρεύμα υψηλής τάσης", όπου μεταξύ άλλων σημειώναμε τα εξής: βρέθηκε στην κατοικία του (διευθυντικού στελέχους) ένας χάρτης και δύο ιδιόχειρες σελίδες, ιδιαίτερα ανορθόγραφες παρά τα κεφαλαία γράμματα, στις οποίες υποδεικνύεται η ύπαρξη ενός θαμμένου θησαυρού με ... "πολύ μπαγιόκο" όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, από την εποχή του "Σιμίτη"!!!! ... όλες οι αναφορές, υποδείξεις και χαρτογράφηση, αναφέρονται σε σημείο μέσα στο δεύτερο νεκροταφείο. Οι αστυνομικοί του εσωτερικών υποθέσεων  ως νέοι χρυσοθήρες, έψαξαν και έσκαψαν στο αναλυτικά υποδεικνυόμενο σημείο, όμως δεν βρήκαν τίποτα, ενώ ο διευθυντής του νότιου τομέα, αρνήθηκε να πει ή ν' αποκαλύψει το παραμικρό για το παράξενο αυτό εύρημα".

Το σύνολο των χρηματικών ποσών που όπως αναγράφεται στα σημειώματα ήταν θαμμένο, ανέρχεται σε 158.000 ευρώ. 88.000 στο πρώτο και 70.000 στο δεύτερο.

Σε ότι αφορά στην απόφαση μη προφυλάκισης του συνόλου ή μέρους των κατηγορούμενων, οι αντιδράσεις από πλευράς αξιωματικών της ΕΛΑΣ αλλά και δικαστικών (Βλέπε ΕΔΩ), εξακολουθούν να παραμένουν αμείωτες και να προκαλούν απορίες.

Διαβάστε τα σημειώματα και στη συνέχεια το χάρτη.













_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια