Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ σε ρόλο χρυσοθήρα - Ποιο μυστικό κρύβεται στο δεύτερο νεκροταφείο; Ο τιμοκατάλογος για τις άδειες οδήγησης και το ρεύμα υψηλής τάσης

Στην κυριολεξία δεν είχαν το Θεό τους τα μέλη του κυκλώματος παράνομης έκδοσης αδειών οδήγησης που σύμφωνα με την αστυνομία είχε συγκροτηθεί στο
νότιο τομέα του υπουργείου μεταφορών.


Το πρώτο ... αθεοφοβικό στοιχείο είναι ότι αμέσως μόλις μια υπάλληλος αντιλήφθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πως είχε στηθεί ... μανιφακτούρα για την έκδοση αδειών δίχως καν τη φυσική παρουσία του εξεταζόμενου σε μία "κατακόμβη"- αίθουσα φάντασμα που ήταν η τελευταία στη σειρά των χώρων εξέτασης, διοχέτευσαν ρεύμα υψηλής τάσης στους υπολογιστές με τα στοιχεία των υποψηφίων, με συνέπεια να καούν οι σκληροί δίσκοι. Παράλληλα, ξεκίνησαν διαδικασίες αποπομπής της ενοχλητικής υπαλλήλου, με τον χαρακτηρισμό της ως ... ακατάλληλης. Η καταγγελία είχε γίνει στον διευθυντή της υπηρεσίας, ο οποίος σήμερα κατηγορείται, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν μεταξύ άλλων δύο πανάκριβα ρόλεξ. 

Εκτός από τα ρόλεξ όμως, βρέθηκε στην κατοικία του ένας χάρτης και δύο ιδιόχειρες σελίδες, ιδιαίτερα ανορθόγραφες παρά τα κεφαλαία γράμματα, στις οποίες υποδεικνύεται η ύπαρξη ενός θαμμένου θησαυρού με ... "πολύ μπαγιόκο" όπως αναγράφεται χαρακτηριστικά, από την εποχή του "Σιμίτη"!!!!

Το δεύτερο αθεοφοβικό στοιχείο είναι πως όλες οι αναφορές, υποδείξεις και χαρτογράφηση, αναφέρονται σε σημείο μέσα στο δεύτερο νεκροταφείο. Οι αστυνομικοί του εσωτερικών υποθέσεων  ως νέοι χρυσοθήρες, έψαξαν και έσκαψαν στο αναλυτικά υποδεικνυόμενο σημείο, όμως δεν βρήκαν τίποτα, ενώ ο διευθυντής του νότιου τομέα, αρνήθηκε να πει ή ν' αποκαλύψει το παραμικρό για το παράξενο αυτό εύρημα.

Ο τιμοκατάλογος και η αίθουσα φάντασμα

Η μανιφακτούρα για την παράνομη έκδοση των αδειών είχε στηθεί όπως σημειώνουν πηγές του bloko.gr και ήδη έχουμε προαναφέρει, στη τελευταία αίθουσα στις οποίες οδηγούνται για εξέταση οι υποψήφιοι και φυσικά, ήταν πάντοτε κενή, καθώς οι ... "συμβεβλημένοι" λάμβαναν με αντικαταβολή το προϊόν του τιμήματος.

Στο διάστημα του χρόνου λειτουργίας του κυκλώματος που εξετάζουν με βάση τα στοιχεία οι αδιάφθοροι, η αίθουσα αυτή φάντασμα λειτούργησε τουλάχιστον 15 φορές και κάθε φορά τα έσοδα, μαζί με κάποιες άλλες διευκολύνσεις κυμαίνονταν στα 20.000 ευρώ. Μόνο από τη διαπιστωμένη με αποδεικτικά στοιχεία από την αστυνομική έρευνα, τα έσοδα υπολογίζονται σε 3000.000 ευρώ, όμως όπως βάσιμα εκτιμάται, ο χρόνος έναρξης ... επιτηδεύματος είναι κατά πολύ μεγαλύτερος. Όλα τα χρήματα κατέληγαν σε μία διευθύντρια της υπηρεσίας και στο σπίτι της γινόταν η κατανομή τους, με κριτήριο επιχειρηματικού τύπου μισθοδοσίας. Αναλόγως θέσης και προσόντων! Η διαδικασία αυτή σταμάτησε ακόμη κι όταν η συγκεκριμένη γυναίκα πήρε άδεια κύησης.

Πόσα όμως χρήματα κατέθεταν στο ταμείο της επιχείρησης οι υποψήφιοι αγοραστές διπλώματος άνευ φυσικής παρουσίας κι εξέτασης;

- Η άδεια Β' κατηγορίας στοίχιζε 1.500 ευρώ, ενώ με τη νόμιμη διαδικασία το κόστος ανέρχεται  στα 550 ευρώ
- Για τη Γ' κατηγορίας έπαιρναν 2.000 ευρώ, αντί των 800
- Για Δ' και Ε' το τίμημα ήταν 2.500 ευρώ αντί των 950 και 1.500 αντίστοιχα



του Γιώργου Καραϊβάζ



_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια