Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποστρατεία Παπασηφάκη: Η έκπληξη, τα αρνητικά και το θετικό

Αστυνομικός Διευθυντής Παπασηφάκης Γεώργιος, προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατ'επιλογήν Κωνσταντίνου Τσουβάλα. Πρόκειται για τον Αξιωματικό
που, ύστερα από μία κοινώς ομολογουμένη επιτυχημένη σταδιοδρομία στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, πήρε τα ηνία της ΥΔΕΖΙ με την υπηρεσία να συνεχίζει να φέρνει τα θετικά αποτελέσματά της και τους τμηματάρχες να τον αποκαλούν "ήρεμη δύναμη", που δίνει λύσεις.

Ο πρώην Αρχηγός τον επέλεξε να ηγηθεί στην Ασφάλεια της Δυτικής, γιατί τότε είχε το όραμα να στήσει μία υπηρεσία πρότυπο σε μία περιοχή με τεράστια προβλήματα. Ο Γιώργος Παπασηφάκης ήταν ο Αξιωματικός που ξενάγησε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό στα εγκαίνια.

Θυμόμαστε στο bloko.gr εκείνη την ημέρα που ο κύριος Κωνσταντίνος Τσουβάλας έλεγε ενώπιον όλων: Γιώργο (απευθυνόμενος στον κ. Παπασηφάκη), να ξέρεις ότι ο αρχηγός θα δικαιωθεί για την απόφασή του να σε φέρει εδώ. Θα έχεις τα αποτελέσματα και του χρόνου θα ανταμοιφθείς.

Αποτέλεσμα;
Μετά τις χιλιάδες συλλήψεις και τις δεκάδες καλές υποθέσεις, ο Παπασηφάκης φεύγει από το Σώμα.
Κάποιος ή κάποιοι θεώρησαν ότι δεν έχει τίποτα να προσφέρει στον Οργανισμό και την κοινωνία;
Κάποιος ή κάποιοι λησμόνησαν εύκολα όλα όσα έχει προσφέρει από τις θέσεις στις οποίες υπηρέτησε.

Δεν θα κρίνουμε εμείς. Κρίνουν και ΚΑΤΑκρίνουν οι συνάδελφοί του.
Εκείνοι που τον είχαν προϊστάμενο.
Εκείνοι που τους βοήθησε κι εκείνοι που τον βοήθησαν στη δουλειά.
Εκείνοι που ήθελαν να έχουν τα στατιστικά των υπηρεσιών του.
Εκείνοι που ακολουθούν τα βήματά του και θέλουν να του μοιάσουν.

Κι επειδή θα αναρωτιέστε ποιο είναι το θετικό όλης της υπόθεσης;

Ο Γιώργος Παπασηφάκης σε λίγες ημέρες θα είναι πολίτης και θα έχει χρόνο να πίνει το κρασί του με τους φίλους του, γιατί πριν δεν τον είχε. Θα έχει χρόνο να ασχοληθεί με την οικογένειά του, γιατί πριν τον έβλεπε η αστυνομία περισσότερο.

Και επιτέλους θα πιούμε και παρέα ένα κρασί, γιατί ο Γιώργος Παπασηφάκης απέφευγε να βγει με δημοσιογράφους. Τώρα μπορεί με τους φίλους του.

Μανώλης Ασαριώτης
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια