Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Σπύρος Χριστοδούλου

Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Βρίσκομαι  στη θέση που πραγματικά δεν έχω καμιά άλλη επιλογή να αρχίσω από σήμερα Δευτέρα 29/10/18 και ώρα 9 το πρωί, απεργία πείνας μέχρι να
ικανοποιηθούν τα αιτήματα μου. Απαιτώ να γίνουν οι συγχωνεύσεις των ποινών μου και χαρακτηριστικά λέω:
1) Να μου εκθέσετε εγγράφως τους λόγους για τους οποίους αρνηθήκατε και δεν έχετε προκαλέσει ακόμα αυτεπαγγέλτως νέα προσμέτρηση των ποινών μου για καθορισμό νέας συνολικής ποινής όπως προβλέπεται ρητά στο άρθρο 94 παράγραφος 3 του Π.Κ.
2) Απαιτώ να οριστεί άμεσα δικάσιμος, να εκδικαστεί και να ληφθεί άμεσα η απόφαση της νέας συνολικής ποινής μου και για τις καταδικαστικές αποφάσεις που μου έχουν επιβληθεί και για την ποινή βάσης μου που σήμερα συναντώνται κατά την εκτέλεσή τους από το αρμόδιο δικαστήριο το αργότερο ως τις 20/11/18, αλλιώς πέρα από την επιβάρυνση της υγείας μου λογω δικής τους υπαιτιότητας- παράβαση καθήκοντος, θα κινηθώ και δικαστικά κατά παντός υπευθύνου για την μη ορθή τήρηση και εφαρμογή του νόμου.
3) Ζητώ από τον εισαγγελέα του Κ.Κ Λάρισας να μου ορίσει λόγω υπαιτιότητας και της δικής σας Γραμματείας όπως και της γραμματείας της φυλακής Αλικαρνασσού όπου βρισκόμουν, άμεσο προσδιορισμό δικάσιμου για να γίνει η συγχώνευση των ποινών μου όπου θα εκπροσωπηθώ από δικό μου δικηγόρο. Δηλαδή ζητάω να γίνουν οι συγχωνεύσεις των ποινών μου και καμία γραμματεία της φυλακής Αλικαρνασσού όπου ήμουνα όπως επίσης και 13 -14 μήνες που είμαι στην Λάρισα όπως ορίζει το άρθρο 94 παράγραφος 3 του Π.Κ, δεν κάνανε αυτό που προβλέπεται.
Δεν μπορούν να εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία και χειρισμούς μπατσιστικούς σε πλάτες εγκλείστων αλλά ούτε βεβαία να παραβιάζουν τα καθήκοντά τους. Εγώ είμαι με το άρθρο 107 του Π.Κ, πράγμα που σημαίνει πως δικαιούμαι να κάνω συμψηφισμό των ποινών μου. και είμαι με ανάκληση που σημαίνει ότι τηρώ όλες τις νομικές προϋποθέσεις.
Εντάξει, καταλαβαίνω την επιμονή και την επιδίωξη από τους εχθρούς μου τους κωλόμπατσους να με θάψουν στη φυλακή αλλά εγώ θα το φτάσω μέχρι το τέλος, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα για μένα.
Ούτε η φυλακή με φοβίζει ούτε ο θάνατος. Καλυτέρα να πεθαίνεις όρθιος παρά γονατιστός και αυτό από παιδάκι το έχω σαν αρχή και το τηρώ μέχρι σήμερα και θα το τηρώ όσο ζω. Η ζωή με τον θάνατο πάντα συμβαδίζουν μαζί.
Θέλω να πω στους συντρόφους μου και στις συντρόφισσές μου ότι έφτασα στο τέλος της ανελέητης βρωμιάς τους, και γι αυτό προβαίνω στην απεργία πείνας μέχρι τέλους και σας υπόσχομαι πως θα τα καταφέρω.
Βέβαια η δική σας στήριξη και η δική σας φωνή είναι πραγματικά πολύτιμη για τον αγώνα που δίνω και σας ευχαριστώ. Έμεινε μόνο 1 μήνας και μου εξαντλήσανε όλα τα περιθώρια οι διοικήσεις των φυλακών μαζί με τους κωλόμπατσους αλλά στο τέλος θα βγω νικητής.
Ζητώ το αυτονόητο αυτό που γίνεται σε όλους. Βέβαια τα τεχνάσματά τους δεν έχουν βάση ούτε νομικό πλαίσιο και για αυτό στη συζήτηση που είχα την ολιγόλεπτη με τον διευθυντή της φυλακής Λάρισας και με την προϊσταμένη της γραμματείας που με κάλεσαν μετά το αίτημα της απεργίας πείνας, έφυγα χωρίς ούτε να τους κοιτάξω γιατί η βρωμιά τους ξεχείλισε και δεν συμβιβάζομαι με λέξεις. Τους είπα να μου δώσουν γραπτά τις παρατυπίες της γραμματείας της φυλακής Αλικαρνασσού που ήμουνα που συνεπάγεται ότι τις ακολουθούν και οι ίδιοι. Και αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι δεν μπορούν να μου το δώσουν γραπτά γιατί φυσικά είναι ομοϊδεάτες τους. Φώναξα, είπα αυτά που έπρεπε να τους πω και έφυγα.
Βέβαια οι φασίστες αποφασίζουν στις πλάτες των έγκλειστων χωρίς νομικό πλαίσιο αλλά με βάση τον δικό τους σχεδιασμό που συνεπάγεται το θάψιμό μου στη φυλακή.
Δεν χαρίζω σε κανένα βρωμιάρη τα χρόνια που έχω εκτίσει κουτσαίνοντας στους βρώμικους διάδρομους των φυλάκων από τις σφαίρες που είχα δεχθεί πισώπλατα από τους κωλόμπατσους γατί δεν παραδόθηκα σε αυτούς, επειδή ήθελα κα θέλω να αναπνέω την ελευθερία μου. Δεν φοβάμαι κανένα εγώ, δεν γονατίσω ποτέ, δεν αναγνωρίζω τους βρώμικους χειρισμούς τους και συνεχίζω τον αγώνα μου και σας υπόσχομαι ότι θα βγω νικητής και πάντα θα ονειρεύομαι δυνατές κα καλές μέρες για όλους μας.
Ζήτω η αναρχία - Φυλακές Λάρισας Σπύρος Χριστοδούλου

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια