Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι Αναμένοντες για την προκήρυξη των 199 λιμενοφυλάκων

Επιστολή στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Λιμενικού Σώματος έστειλαν οι Αναμένοντες

Απευθυνόμενοι στον κ. Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, κ. Υφυπουργό Νεκτάριο Σαντορινιό,
κ. Τεμπονέρα Διονύσιο, κ. Αρχηγό Σταμάτιο Ράπτη και κ. Α΄Υπαρχηγό Θεόδωρο Κλιάρη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, παρακαλείσθε να δημοσιεύσετε την προκήρυξη 199 ΛΦ έτους 2018.
Ενσωματωμένη εικόνα
   Ανακοινώθηκε διενέργεια Δημόσιας Διαβούλευσης ''Προμήθειας ειδών Ιμματισμού 199 Δοκίμων ΛΦ τέλη Μαΐου, με αποτέλεσμα μέχρι τον Αύγουστο να έχει παραδοθεί στην Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών - Διεύθυνση Προμηθειών και Εποπτείας Αποθηκών. 
   Όπως όλα δείχνουν υπάρχουν τεράστιες ελλείψεις σε Λιμενοφύλακες κυρίως Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α), αλλά και σε Υποβρύχιους Καταστροφείς (Μ.Υ.Κ). Η πλειοψηφία αποχαρακτηρίζεται λόγω ηλικίας τα (46 έτη) και γίνονται λευκοί. Όσον αφορά το Σ.Ε.Α.Λ.Σ με την επαναλειτουργία του, η συμμετοχή των Λιμενοφυλάκων της προκήρυξης 2015 δεν θα είναι εφικτή, επειδή οι περισσότεροι θα έχουν ξεπεράσει το 30ο έτος της ηλικίας τους.
   Σωστό και δικαιότερο θα ήταν το όριο ηλικίας να τροποποιηθεί τουλάχιστον στα 27 28 έτη, δηλαδή γεννηθέντες από 1-1-1991 ή 1-1-1990σύμφωνα με τις τροποποιημένες διατάξεις του Διαγωνισμού ΛΦ 2008, να ισχύουν και στο Διαγωνισμό 199 Δοκίμων ΛΦ 2018 για το λόγο ότι καθυστερεί μέχρι και σήμερα η έκδοση του Διαγωνισμού.

Επιπλέον να υπάρχουν ποσοστά, όπως προκήρυξη του 2011 (Μοριοδότηση 100%):
1) 30% Ειδικών Δυνάμεων (Υποβρύχιοι Καταστροφείς, Καταδρομείς-Αλεξιπτωτιστές, Πεζοναύτες) 60 άτομα,
2) 60% Γενική Κατηγορία (Άνδρες - Γυναίκες) 120 άτομα,
3) 10% Ιδιωτών που συμμετείχαν ενεργά σε επιχειρήσεις για τη διάσωση ατόμων στη θάλασσα 19 άτομα.

   Ως εκ των παραπάνω, καλούμε επανειλημμένως δημόσια την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ έστω και την ύστατη στιγμή, όπως την άμεση έκδοση της προκήρυξης 199 ΛΦ 2018 εντός Αυγούστου.


Υ.Γ  Έχετε δώσει υπόσχεση κ. Κουρουμπλή και κ. Σαντορινιέ για προκήρυξη 300 ΛΦ, που έπρεπε να εκδοθεί μέχρι τέλη 2017. Αντί αυτού κάνατε ξανά πρόσληψη Επιλαχόντων (όλο τον πίνακα)- 1η φορά γίνεται αυτό. Το βρίσκετε δίκαιο;  Εμείς απλά σας ζητάμε την έκδοση της προκήρυξης 199 ΛΦ με όριο ηλικίας τροποποιημένο κατά 1 χρόνο στα (27) έτη.
Πότε θα ανακοινωθεί ;



ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! 






                                                            Οι Αναμένοντες ,
                                                           Σας Ευχαριστούμε

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια