Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέντε συμβουλές για μεγαλύτερη αντοχή και απόλαυση στο κρεβάτι!


Το 30% των ανδρών εκτιμάται, σύμφωνα με έρευνες, ότι έχουν ή θα αντιμετωπίσουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής τους ζωής.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί να είναι το υπ’ αριθμόν ένα σεξουαλικό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι άνδρες, όμως, υπάρχουν μικρά tips που μπορούν να σε απαλλάξουν από αυτήν.

1. Γύμνασε τους μυς σου

Οι συσπάσεις που οδηγούν στην εκσπερμάτωση ελέγχονται μέσω του ηβοκοκκυγικού μυός. Θα πρέπει, λοιπόν, να εκπαιδεύσεις το μυ με σκοπό να έχεις καλύτερο έλεγχο πάνω του και να σταματήσεις την εκσπερμάτωση όταν χρειάζεται. Πολλές ασκήσεις, γνωστές ως ασκήσεις «Kegel», σχεδιάστηκαν ειδικά για να βοηθούν στην εκγύμναση των μυών του πυελικού εδάφους.

2. Κάν’ το μόνος σου

Η αποχή από το σεξ σε συνδυασμό με την υπερδιέγερση και το άγχος που έτσι κι αλλιώς σε γυροφέρνει, μπορούν να σε αναγκάσουν να κορυφώσεις πολύ πιο γρήγορα από το επιθυμητό. Αν λοιπόν προετοιμάζεσαι για ολονύχτιο γλέντι και ειδικά στην περίπτωση που η παρτενέρ είναι καινούρια, φρόντισε να μην της τα ‘χεις «μαζεμένα». Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση εκτονώσου με το γνωστό, παραδοσιακό τρόπο.

3. Αλλαγή στάσης

Προσπάθησε να μη μένεις σε μια στάση για πάνω από 3-5 λεπτά. Ταυτόχρονα, προσπάθησε να μη διεισδύεις στο 100%. Για την ακρίβεια, ενάλλασσε το βαθμό διείσδυσης από τα «ρηχά» στα «βαθιά» με ενδιάμεσες παύσεις κατά τις οποίες εστιάζεις την προσοχή σου στα χάδια. Ξεκίνα με στάσεις που ξέρεις ότι δεν σε διεγείρουν ιδιαίτερα και συνέχισε με την αγαπημένη της. Όταν νιώθεις ότι φτάνεις στα όριά σου, κάνε focus σε ό,τι την ευχαριστεί και άφησέ την να πάρει το παιχνίδι στα χέρια της.

4. Επιβράδυνε

Ειδικά στην παρτενέρ σου αυτό το tip θα αρέσει σίγουρα. Όταν νιώθεις πως ο κόμπος φτάνει στο.. χτένι, κέρδισε χρόνο επιβραδύνοντας τις κινήσεις σου και χαρίζοντάς της την απόλυτη ευχαρίστηση. 2 σε 1.

5. Αυτοσυγκεντρώσου

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο χρόνος που επιλέγει το νευρικό σύστημα για να δώσει το σήμα για τον οργασμό εξαρτάται κατά 50% από ψυχοσωματικούς παράγοντες και 50% από τη συνήθεια. Αυτό σημαίνει πως ό,τι σκέφτεσαι εκείνη την ώρα επηρεάζει τουλάχιστον κατά το ήμισυ την ερωτική σου διάθεση. Με άλλα λόγια, μπορεί οι γυναίκες να έχουν οικειοποιηθεί τον τίτλο «εγκεφαλικό ον», ωστόσο το αν το σεξ έχει διάρκεια εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ανδρικό μυαλό και η αυτοσυγκέντρωση είναι σίγουρα μια τεχνική που σε βοηθάει να παρατείνεις την ερωτική πράξη.


Πηγή: dokari.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια