Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διά της αφαιρετικής μεθόδου οι 350 έγιναν 35 πριχού ξημερώσει! - του Νίκου Καραδήμα

Ως μια φθίνουσα αριθμητική πρόοδος μιας ακολουθίας αριθμών, αντί συμβόλων, οι ανώνυμοι για μια φορά ακόμα αξιωματικοί εκλύουν χολικά οξέα και μάλιστα πέραν των φυσιολογικών ορίων. Εν μέσω
ακατάλυπτων ισχυρισμών, μεμφόμενοι τα μ.μ.ε. σε μια τέτοια ειδησεογραφική πλατφόρμα (blokο.gr) εκφράζουν ανώνυμα τις μικροπρεπείς αιτιάσεις των για την κατσίκα του γείτονα.

Επικαλούνται το άρθρο 25 του Ν 4058/12 που δυστυχώς τους προδίδει τα ένστικτα και τις ελλιπείς γνώσεις.

Σε ένα κείμενο με κυνικό ύφος την εντός εισαγωγικών λέξη αδικία,ο Γκαίτε θα τους απαντούσε : προτιμώ μια αδικία παρά μια κατάσταση αταξίας!!
Συγχέουν και αποποιούνται ταυτόχρονα το βαιμολόγιο των ενόπλων δυνάμεων με το ευτελές πρόσχημα της αποστρατικοποίησης εντάσοντας στο "παιχνίδι" κληρωτούς και εφέδρους.
Επιχειρώντας την αναβάθμιση του 4μηνιαίου σεμιναρίου τους,χαρακτηρίζουν τις σχολές ΣΤΥΑ και ΣΜΥ ώς ανώτατες.
Δεν αναγνωρίζουν τις διπλές εξετάσεις και την εσώκλειστη Σχολή Αρχιφυλάκων για περισσότερο από τον χρόνο του σεμιναρίου τους-πάλι εισαγωγικά- (μας ξενίζουν αλήθεια οι γνώσεις των) με τον βαθμό δυσκολίας που θέτουν!!

Αδημονούν να περιθοριοποιήσουν και τα έτη υπηρεσίας που σε όλον τον δημόσιο βίο,τόσο στο ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο,όσο και στον πρόσφατο Ν 4472/17 Οι διατάξεις που μας διέπουν είναι  τα χρονικά κλιμάκια και οι κατηγορίες εργαζομένων .
Το λογικό γι αυτούς άλμα(πάλι σε εισαγωγικά) είναι η αντίφαση των αντιφάσεων στο κείμενό τους.
Αφενός δείχνουν να ενδιαφέρονται για το κατώτερο προσωπικό και για την κατηγορία τους και αφετέρου να αδιαφορούν για την ενδιάμεση κατάσταση.
Δυστυχώς αγαπητοί αγνοείτε ότι τα κείμενα έχουν τους ίδιους εχθρούς με τους ανθρώπους που τα κατασκευάζουν: τη φωτιά την υγρασία και την ανοησία!!
Εσείς οι ανώνυμοι μου φέρνετε στο νου τη ρήση του Γούντυ Άλεν για  τις επιδόσεις του στο σεξ.
Σας θυμίζω τι είπε:
Είναι καλός γιατί έχει κάνει πολύ προσωπική εξάσκηση......

Του Νικου Καραδημα
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια