Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Συνεχίζεται η αφαίμαξη της δύναμης των Αστυνομικών Τμημάτων της Βορειοανατολικής Αττικής''

Κάθε φορά, μετά από ένα γεγονός είτε αυτό είναι τρομοκρατική ή ακτιβιστική ενέργεια, βλέπουμε    υπηρεσιακές σπασμωδικές  κινήσεις και διαταγές από τις προϊστάμενες Υπηρεσίες. Διαταγές οι οποίες παγιώνονται όπως και στη γνωστή ανέκδοτη ιστορία με το « παγκάκι στο στρατόπεδο».

         Έτσι ακριβώς,   συνεχίζεται η αφαίμαξη της δύναμης των Αστυνομικών Τμημάτων της Βορειοανατολικής Αττικής για την εκδήλωση μέτρων προστασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διαθέτοντας σε 24ωρη βάση ανθρώπινο δυναμικό και μέσα.

         Ποιος είναι ο λόγος  να διατίθονται   δύο αστυνομικοί και ένα αυτοκίνητο έμπροσθεν της κεντρικής πύλης του Υπουργείου ; Μιας πύλης που είναι κλειστή ,  με κατεβασμένες μπάρες  και με στρατιωτική δύναμη  εντός αυτής. Υπάρχει αδυναμία φύλαξης  από τους στρατιωτικούς ; Μας δήλωσαν αδυναμία ή ζήτησαν τη συνδρομή μας ; Δεν βλέπουνε  ότι υπάρχει έλλειψη δύναμης  σε όλα τα τμήματα και αδυναμία διάθεσης περιπολιών για την αστυνόμευση των περιοχών και των πολιτών; 

          Εκ μέρους όλων των Διοικητών των Αστυνομικών Τμημάτων της Γ.Α.Δ.Α κάνω μια παράκληση για μια λελογισμένη διάθεση των δυνάμεων σε μέτρα φύλαξης και λιγότερες διαθέσεις των Διοικητών σε υπηρεσίες μέτρων εκτός της περιοχής αρμοδιοτητάς  των .


Κανέλλος Νικολάου, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Αττικής

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια