Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ημερίδα στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας


Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017, με μεγάλη επιτυχία, η ημερίδα της Σχολής Εθνικής Ασφάλειας με θέμα «187 χρόνια νεοελληνική ιστορίας: Οικονομικές κρίσεις, αίτια και
τρόποι αντιμετώπισης αυτών – Συνέπειες στα θέματα εθνικής ασφάλειας της χώρας». Οι συμμετέχοντες καθηγητές κ. Τσάκωνας Παναγιώτης, καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου,  κ. Κόλλιας Χρήστος καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας,  κ. Μαριόλης Θεόδωρος καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Καζάκος Παναγιώτης ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Ζουμπουλάκης Μιχαήλ καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό τον συντονισμό της συζήτησης του κ. Παπαγιάννη Δονάτου καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου, ανέπτυξαν και ανέλυσαν διεξοδικά όλες τις μεγάλες κρίσεις και χρεοκοπίες του ελληνικού κράτους από συστάσεως του έως και την τελευταία μεγάλη οικονομική κρίσης της χώρας μας (2009-10), τα αίτια και τους τρόπους αντιμετώπισης αυτών, καθώς και τις συνέπειες που επέφεραν αυτές στα θέματα της εθνικής μας ασφάλειας.


Το ενδιαφέρον των σπουδαστών της Εθνικής Ασφάλειας και των Δοκίμων Υπαστυνόμων που την παρακολούθησαν ήταν μεγάλο και εκδηλώθηκε στο τέλος αυτής με τις ερωτήσεις των για την περαιτέρω ανάλυση του θέματος. Το βέβαιο είναι ότι από τις εργασίες της ημερίδας εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα που βοηθούν όλους μας στην κατανόηση και των σύγχρονων προβλημάτων και μεγάλων θεμάτων που απασχολούν το παρόν και την πορεία της χώρας στο μέλλον, ιδιαίτερα μετά την οχταετή μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε. Με το πέρας της ημερίδας απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του ομίλου «MOTOROIL HELLAS» κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη για την ευγενική χορηγία στην Σχολή Εθνικής Ασφάλειας  15 υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών υπολογιστών, προς αναβάθμιση της αίθουσας πληροφορικής. Την απονομή έκανε ο Διοικητής της Σχολής, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Βράντζας στον εκπρόσωπο του Προέδρου, Διευθυντή διοικητικού και ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρίας, Ναύαρχο ε.α. κ. Σαφλιάνη Κωνσταντίνο.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια