Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Μίχος φεύγει από τη Χρυσή Αυγή βρίζοντας τον Μιχαλολιάκο

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί, αν και με «βαριά καρδιά», από τη Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος. Σε επιστολή του, το
υπόδικο στέλεχος, εξηγεί γιατί επέλεξε να αποχωρήσει από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής,  καταγγέλλοντας τον τρόπο συγκρότησης, δράσης και λειτουργίας της Χρυσής Αυγής, καθώς και τη στάση του αρχηγού, Νίκου Μιχαλολιάκου.
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή ανεξαρτητοποίησής του, η «κωλυσιεργία έδωσε το δικαίωμα ουσιαστικά στους εχθρούς του κινήματος να δυναμώσουν και από τη μία να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που "μάτωσαν" για να φτάσει η Χρυσή Αυγή εκεί που έφτασε».
«Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες, αλλοιθωρίζοντες καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής», γράφει σε άλλο σημείο και επισημαίνει πως «τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών του κινήματος». Έτσι, όπως δηλώνει, «με βαριά καρδιά» αποφάσισε να αποχωρήσει.

tvxs.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια