Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις στις ερωτικές σου περιπτύξεις στην παραλία!


Οι βραδιές στην παραλία είναι κάτι που είναι αρκετά συνηθισμένο τώρα το καλοκαίρι και ειδικά για ερωτευμένα ζευγαράκια.

Ωστόσο, καλό είναι να προσέξεις κάποια βασικά πράγματα.

Υπάρχει κίνδυνος να συλληφθείς

Από τη μαγική παραλία και το σεξ με το σύντροφό σου, το μόνο που δεν θα ήθελες θα ήταν να καταλήξεις σε κάποιο αστυνομικό τμήμα που είναι μικρότερο από περίπτερο. Ειδικά αν είναι Παρασκευή θα περάσετε και 3 βράδια στο κρατητήριο μέχρι να παρουσιαστείτε στον εισαγγελέα για να δώσετε τις εξηγήσεις σας -ποιες εξηγήσεις τώρα; Το σεξ στην παραλία θεωρείται «προσβολή δημοσίας αιδούς» και διώκεται ποινικά. Σιγουρέψου ότι είστε μόνο οι δυο σας στην παραλία.

Πρόσεξε την άμμο

Η προστριβή ακόμα και με την πιο μαλακή άμμος μπορεί να σου προκαλέσει οίδημα, φλεγμονή, κάψιμο, ερυθρότητα και εξάνθημα στα γεννητικά σου όργανα. Πρόσεξε λοιπόν τα στριφογυρίσματα στην άμμο. Παράλληλα η άμμος, αυξάνει και τις πιθανότητες να κολλήσεις κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, όπως τα κονδυλώματα, οι μυκητιάσεις, ακόμα και το AIDS.

Υπάρχουν έντομα

Σκνίπες, ψύλλοι, ακόμα και κουνούπια έχουν πρόσβαση στην ευαίσθητη περιοχή και των δυο σας. Το δάγκωμα από ένα έντομο τόσο στο πέος όσο και στο αιδοίο προκαλούν τρομερή φαγούρα και χρειάζεται ειδική αλοιφή για να την αντιμετωπίσεις. Βεβαιώσου πως δεν περπατάει τίποτα εκεί που έχετε κάτσει.

Υπάρχει ο κίνδυνος να τραυματιστείς

Οτιδήποτε και αν κάνετε, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις «αγριάδες». Αν η παραλία είναι με πέτρες δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε γιατί. Ακόμα και η μαλακή άμμος μπορεί να τραυματίσει όποιον είναι από κάτω, καθώς το σώμα δεν έχει φυσιολογική στάση. Προσέξτε λοιπόν τη μέση σας.


Πηγή: ipop.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια