Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπάρχουν αστυνομικοί που κάνουν διαμαρτυρία για άλλα, εκτός από οικονομικά αιτήματα;

Με αφορμή τις πολυήμερες κινητοποιήσεις των Γάλλων αστυνομικών με αφορμή τον ελλειμματικό εξοπλισμό τους, γεγονός που αντενδείκνυται στους κανόνες
εμπλοκής και αυτοπροστασίας, ο πρόεδρος των συνοριακών (ΠΟΣΥΦΥ) Παναγιώτης Χαρέλας, δημοσιοποίησε τον σχολιασμό που ακολουθεί.

Τι να πει κανεις ; αναζητώ εδω και μερες μεσα σε αυτες τις κινητοποιήσεις αιτήματα για μισθολογικές διεκδικήσεις και δεν βρισκω. Φαίνεται τελικά πως μπορεί κάποιος να βγει στο δρόμο και για άλλα πράγματα εκτός απο τα οικονομικά. Δυστυχώς εδω στην Ελλάδα προτιμούμε να έχουμε μονο ένα αίτημα, το οικονομικό.

Οχι οτι δεν είναι δίκαιο αλλά δεν ξέρω αν είναι το πρωταρχικό. Ο ανύπαρκτος εξοπλισμός, οι ελλείψεις σε προσωπικό, τα απαρχαιωμένα οχήματα και η σωματική ακεραιότητα των συναδέλφων τίθονται στο περιθώριο. 

Με εναν καφέ στο χέρι, με μεγάλα χαμόγελα και πολλές selfies ... θα κανουμε παραστάσεις διαμαρτυρίας για να ικανοποιήσουμε τη βάση ! Δεν φταίνε οι συνάδελφοι, εμείς οι συνδικαλιστές φταίμε. Ας παρουμε λοιπον μαθήματα απο τους Γάλλους συναδέλφους για το αυριο.. αν ξυπνήσουμε βέβαια !

ο Παναγιώτης Χαρέλας
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια