Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργή στην αστυνομία, Προφυλάκισαν στον Κορυδαλλό Γερμανό τζιχαντιστή!!!

Τραγελαφικά πράγματα δίχως αρχή και τέλος στον πλανήτη Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, πριν από λίγες ημέρες πιάστηκε από
στελέχη του λιμενικού της Χίου ένας νεαρός με μητέρα από τη Σερβία και πατέρα Τούρκο έχοντας στην κατοχή του γερμανικά ταξιδιωτικά έγγραφα. Η σύλληψη του έγινε λίγη ώρα μετά την αποβίβαση του στο νησί μαζί με άλλους μετανάστες, προερχόμενων από τις αντίπερα τουρκικές όχθες του Τσεσμέ.

Μόλις παραδόθηκε στην αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υπήρχε αναγγελία επιτήρησης από την γερμανική αστυνομία, ως ύποπτου ένταξης στις τάξεις του ISIS, γεγονός που κινητοποίησε άμεσα τις αντιτρομοκρατικές αρχές και την ΕΥΠ.

Προς μεγάλη τους έκπληξη που συνοδεύτηκε με κύματα οργής, διαπίστωσαν ότι η δικαστική αρχή στην οποία είχε οδηγηθεί με την κατηγορία της παράνομης εισόδου και παρότι είχε προηγηθεί ενημέρωση πως πρόκειται για μέλος του χαλιφάτου των τζιχαντιστών, αντί να κινήσει τη διαδικασία έκδοσης του στην Γερμανία της οποίας αποτελεί υπήκοο, τον καταδίκασε σε 36 μήνες φυλάκισης και οδηγήθηκε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο οργή των αξιωματικών της αστυνομίας συνίσταται φυσικά στο γεγονός ότι αντί να εκδιωχθεί ένα τέτοιο υψηλής επικινδυνότητας πρόσωπο, οδηγήθηκε στη φυλακή που όπως είναι γνωστό, αποτελεί φυτώριο εκκόλαψης κάθε νέου είδους απειλής και κινδύνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια