Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόλεμος στην ΠΟΕΠΛΣ για τα 248.000 ευρώ: Το...σήριαλ θα έχει πολλά επεισόδια

Mε αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος στους κόλπους της ΠΟΕΠΛΣ. Επανέρχεται ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Δριβάκος, ζητώντα από τον νυν πρόεδρο Θάνο Τσατσουλή, περισσότερες

 εξηγήσει ςγια τις αποκαλύψεις που έκανε περί αμφισβητούμενων δαπανών ύψους άνω των 248.000 ευρώ στην Ομοσπονδία το έτος 2012.

Σύμφωνα με επιστολή πυο δημοσιέυεται στο mazi-enosi.blogspot.gr:   

Δριβάκος Γεώργιος
Πλωτάρχης Λ.Σ
Πρώην Πρόεδρος ΠΟΕΠΛΣ
11/10/2016
                                                                                      Προς: μέλη Δ.Σ ΠΟΕΠΛΣ

Παρακαλώ όπως στο προσεχές Δ.Σ της ΠΟΕΠΛΣ ορίσετε, με ψηφοφορία, επιτροπή αποτελούμενη από μέλη του Δ.Σ προκειμένου ελέγξει τα όσο δημόσια  αναφέρει ο κ. Τσατσουλής. Και αυτό γιατί δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στο σημερινό προεδρείο.
Επίσης να μου γνωρίσετε:

1.- Υπάρχει βιβλίο ταμείου, αποδείξεις, οικονομικός απολογισμός, έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για το επίμαχο διάστημα;

2.- Για ποιό λόγο ο έλεγχος έγινε για το 2012 και όχι μέχρι σήμερα; Υπήρξε σχετική απόφαση γι αυτό;

3.- Υπήρξε απόφαση για ανάθεση στην συγκεκριμένη εταιρεία να κάνει τον έλεγχο;

Ακόμα  θα ήθελα να με ενημερώσετε όπως και όλους τους συναδέλφους για την κλοπή στο αυτοκίνητο του ταμία, πότε έγινε, τι κλάπηκε, τι εκκρεμότητες και αν υπάρχουν και τι ενέργειες έχουν γίνει γι αυτό. Όπως επίσης και για τα 50.000 ευρώ που επιδίκασε το Σ.Τ.Ε υπέρ της Ομοσπονδίας, ύστερα από ενέργειες που έγιναν επί των ημερών μου.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να με ενημερώσετε εάν είναι σε γνώση σας ότι η Ένωση Αττικής λειτουργεί αντικαταστατικά εδώ και τρία (3) χρόνια χωρίς να κάνει ως όφειλε ετήσιες Γενικές Συνελεύσεις όπου μεταξύ άλλων θα έπρεπε να θέτει στην κρίση των μελών της τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό. Πράγμα που καθιστά το προεδρείο της έκπτωτο.

Είναι προφανές ότι υπάρχει μεθόδευση και σχεδιασμός από την πλευρά των κ.κTσατσουλή  και Tσιάνου να  πάνε στις εκλογές της Αττικής με λάσπη στον ανεμιστήρα.
Γι αυτό είναι απαραίτητο το πόρισμα στο οποίο θα καταλήξετε και οι απαντήσεις στα ερωτήματα μου, να κοινοποιηθούν άμεσα και όχι περισσότερο από τρείς (3) ημέρες.

Σε κάθε περίπτωση θέλω να γνωρίζετε ότι, σε ότι με αφορά μόλις λάβω τα ανωτέρω στοιχεία θα προσφύγω κατά των συκοφαντών άμεσα στην δικαιoσύνη. Η λάσπη επιστρέφει πάντα σε αυτούς που την εκτοξεύουν.



                                                                                                   Δριβάκος Γιώργος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια