Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέες άγριες κόντρες αστυνομικών στην Θεσσαλονίκη

Τελειωμένοι,υποτακτικοί δεκανικια της διοίκησης που στόχο έχουν την αεργία μιλάν για την αστυνομία.
Αλγεινή εντύπωση προκαλεσε η σημερινή τοποθέτηση κάποιου κύριοι που υπηρετεί σε γραφείο της ΔΑΕΘ και κάνει υψηλή κριτική ενώ στο γραφείο του υπάρχει κυμα φυγής.Δεν μπορεί να λύσει προβλήματα 5 ατόμων θα λύσει χιλιάδων συναδέλφων; : Μήπως η διοίκηση θα πρέπει να σκεφτεί την αντικατάστασή του; :Να πάει και ο εν λόγω κύριος κανένα πολυήμερο ταξιδακι όπως όλοι μας; :
Για την αυτοπροβολή του μάλιστα βάζει δίπλα και τον πρώην τίτλο του για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα . .Κολαούζοι που θέλουν να επιβιώσουν αρκεί να μην εργαστούν.
Προσωπική επίθεση σε έναν καινούργιο πρόεδρο που μην αντέχοντας την καθαρότητα του και το πλεονέκτημα ότι εργάζεται παρά τον τίτλο του,του καταμαρτυρούν λάθη άλλων και σε λίγο οπως φαίνεται θα φταει και για την απεργία των λεωφορείων στην πόλη μας.
Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα και λερώνονται οι ίδιοι πιο πολύ.
Μιλάει για ενότητα και η ανακοίνωση του είναι το λιγότερο καταπτιστη.Ατομο που η ίδια του υπηρεσία το κοιτάει στριφνα και δεν καταλαβαίνει ότι τον απεχθάνονται. Αποτύπωση του γεγονότος η κατακόρυφη πτώση στην σταυροδοσία.
Με υλικά από τα αζήτητα δεν έχεις πολλές δυνατότητες. Δυστυχώς και στην Χίο που βρίσκομαι και με εστειλε η υπηρεσία μου που ανηκεις και εσύ έχει σήμα. 
Αν αντεχεις έλα να με αλλαξεις για 15 μέρες και μετά να μπορείς να μιλάς για αντιπροσώπευση στα προβλήματα των συναδέλφων
Και αυτή την φορά μην βάλεις άλλους να μεσολαβησουν να μην ξαναγραψω για σένα..Με μιξοκλαματα σε αντρικια υπηρεσία δεν στέκεσαι. 
Την ίδια σκληρη απάντηση θα παίρνουν όλοι από εδώ και πέρα όλοι όσοι θα λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. 
Στο συμβούλιο που ενέκρινε τις θέσεις για την επαρχία αν δεν κάνω λάθος συμμετείχε και εκπρόσωπος συνδικαλιστής μέλος του ΕΚΑ γιατί τώρα δεν αρθρογραφείτε και δεν ζητατε την παραίτηση του; : Επειδή είναι δικός σας; :
Το μόνο που πετυχαίνεται είναι την συσπείρωση της ΑΣΠΑ και να αποκαλύπτεσται στα μάτια των συναδέλφων... Απαλλαγες selfie βολέματα. .

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ 
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια