Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δεν φτάνουμε για όλα...", Κείμενο αστυνομικού

Με αφορμή την ανάρτηση στο bloko.gr ανακοίνωσης της ένωσης λάρισας με τίτλο, "Αστυνομικοί Λάρισας: Φρουρούμε Hot Spot με διαταγή από τηλέφωνο και mail", στη σελίδα Αστυνομία, Ενημέρωση,Συνδικαλισμός στο facebook, μέλος της κλειστής ομάδας σχολιάζει τα ακόλουθα.

"Από πότε διατίθενται προσωπικό και μέσα σε τέτοια καθήκοντα χωρίς διαταγή; 
Στην Ελληνική Αστυνομία ισχύ διαταγής έχει email από το Συντονιστικό;
Τι προσφέρουν (2) αστυνομικοί σε ένα χώρο που λόγω της μορφολογίας του εδάφους μπορεί να εποπτευθεί μόνο οπτικά και αυτό κατά το ήμισυ ;
Μήπως έχουμε τα "εύκολα θύματα" στο πρόσωπο των αστυνομικών αν τυχόν γίνει κάτι;
Ποιος ο ρόλος των στρατιωτικών που βρίσκονται όλο το 24ωρο εντός της δομής;
Μήπως ο αποστολέας του email καθώς και οι ιθύνοντες του Αρχηγείου που έσπευσαν άμεσα να το υιοθετήσουν, μας στείλουν στο τέλος του μήνα και τα χρήματα για να πληρωθούν οι συνάδελφοι τα νυχτερινά;
Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας σκεφτόμενη και δρώντας με κύριο γνώμονα το συμφέρον και ειδικότερα την ασφάλεια Πολιτών και Αστυνομικών ζητά να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ η φύλαξη της δομής Κουτσόχερου και να υπάρχει μόνο επιτήρηση ΟΧΙ από ειδικά για το σκοπό αυτό περιπολικό, αλλά από τις εποχούμενες περιπολίες ή όπως αλλιώς κρίνει η Υπηρεσία.
Λέμε ΟΧΙ στη κατασπατάληση προσωπικού και μέσων.
Ας καταλάβουν επιτέλους ορισμένοι ότι εκ' των πραγμάτων δεν φτάνουμε για όλα. Υπομονή και φιλότιμο τελειώνουν, αν δεν έχουν ήδη τελειώσει, και δεν είμαστε διατεθειμένοι να μας διαλύσουν κάποιοι περαιτέρω τις οικογενειακές και προσωπικές ζωές μας, για κάλυψη ανούσιων υπηρεσιακών αντικειμένων.".


Σημείωση bloko.gr, Δεν δημοσιοποιούμε τα στοιχεία του αστυνομικού καθώς δεν γνωρίζουμε, ούτε είμαστε σε θέση να ενημερωθούμε για τις προθέσεις του.
 .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια