Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Χανίων: Η εποχή του Ηλία του 16ου πέρασε ανεπιστρεπτή


Παραθέτουμε την ανακοίνωση τής Ένωσης Χανίων: Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει επιδοθεί σε μία εκστρατεία «αγάπης», με οδηγό, την επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άντρες και στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Αναφέρει συγκεκριμένα ότι οι αστυνομικοί πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά (από την άλλη όμως πολιτική της θέση αποτελεί οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί να επιστρέψουν στις θέσεις τους), καθώς κινδυνεύουν οι πολίτες κατά τον έλεγχο τους από τους συναδέλφους μας.

  Υπενθυμίζουμε σε όσους έχουν επιλεκτικά ψηφοθηρική μνήμη ότι οι 50.000 συνάδελφοί μας αποτελούν κατηγορία εργαζομένων και υπόκεινται σε 2 ελέγχους rapid test κάθε εβδομάδα με ιδία έξοδα, αν και οι ασφαλιστικές κρατήσεις στις μισθοδοσίες τους «τρέχουν» κανονικά.

  Κανέναν κίνδυνο δεν διατρέχουν οι συμπολίτες μας από τους συνάδελφούς μας και αυτή η «καραμέλα» θα πρέπει να σταματήσει πια, εκτός αν η Αξιωματική Αντιπολίτευση διαθέτει σχετική μελέτη η οποία να φανερώνει ότι οι μόνοι κομιστές της πανδημίας είναι οι Έλληνες αστυνομικοί. Μήπως να το χρεωθούμε κι αυτό; Τέλος δια στόματος του ίδιου του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων συναδέλφων μας βρίσκεται ψηλότερα από το μέσο όρο του γενικού πληθυσμού.  Η Αξιωματική Αντιπολίτευση έχει άλλα νούμερα ή μήπως τα δικά της έχουν την ιδιότητα να αλλάζουν όπως κάποια ΟΧΙ μετατράπηκαν σε ΝΑΙ κατά το πρόσφατο παρελθόν; 

  Από την άλλη βλέπουμε δηλώσεις βουλευτή της Κυβέρνησης ο οποίος αποκαλεί τους συναδέλφους μας «μπάτσους». Σε νεότερη δήλωσή του ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι ο χαρακτηρισμός του αυτός ήταν μέρος ειρωνικής και επικριτικής δήλωσης προς έτερο συνάδελφό του της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  Είτε μιλούσε σοβαρά είτε ειρωνικά ανέφερε δημοσίως το χαρακτηρισμό «μπάτσοι» για τους συναδέλφους μας ο οποίος είναι και προσβλητικός αλλά και ρατσιστικός.

  Αντί των χαρακτηρισμών αυτών θα μπορούσε τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη Κυβέρνηση να νομοθετήσουν την επικινδυνότητα του

 

 

επαγγέλματός μας αλλά και τη χορήγηση επιδόματος για την υπεραπασχόληση την περίοδο της πανδημίας. 

   Δεν θα ανεχτούμε πολιτικά παιχνίδια για λίγα ψηφαλάκια από τους πρώην ούτε αντιλήψεις «αυτοί είναι δικοί μας» από τους νυν…

  Η εποχή του Ηλία του 16ου στην Ελληνική Αστυνομία πέρασε ανεπιστρεπτί καθώς πλέον έχουν γνώση οι αστυ…φύλακες…

  

 

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

 

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος


 

 

 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια