Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρήκαν τοίχο… σιωπής το Υπουργείο και η Αστυνομία για το περιστατικό στο ΕΜΠ


Ο τοίχος στη Σχολή Εφαρμοσμένων Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών μπορεί να γκρεμίστηκε συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, μπορεί ο Κοσμήτορας να κατήγγειλε την κατασκευή του από φοιτητική παράταξη στο ΑΤ Ζωγράφου, αλλά όταν ήρθε η ώρα να μιλήσει με ονόματα ύψωσε τον δικό του… τοίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, τόσο κατά τη διαδικασία της καταγγελίας στο Αστυνομικό Τμήμα του Ζωγράφου από τον κοσμήτορα της Σχολής, όσο και μετά την κατεδάφιση και την απομάκρυνση των οικοδομικών υλικών, τα στόματα έμειναν κλειστά.

Παρόλο που αστυνομικοί και παράγοντες του υπουργείου ζήτησαν για τον σχηματισμό της δικογραφίας τα ονόματα των εμπνευστών της κατασκευής και παρόλο που πρόκειται για φοιτητές γνωστούς στην κοσμητεία –όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr- ο Κοσμήτορας αποφάσισε να μην αποκαλύψει τα στοιχεία τους.  

Με αυτόν τον τρόπο υποστηρίζουν κύκλοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας  δεν  είναι δυνατόν να καθαρίσεις τα πανεπιστήμια από παραβατικά στοιχεία και η ιστορία θα επαναλαμβάνεται…   

 

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Ούτε πρόκειται να πει. Να πάει κατηγορούμενος και αυτός να δούμε εάν μιλήσει ή όχι! Έκανε καταγγελία και όλα εντάξει δηλαδή?