Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Κυκλάδων: Θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Υ.Α. Μυκόνου και της Υ.Α. Θήρας


Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων συγχαίρει τους αστυνομικούς της Υ.Α. Μυκόνου και της Υ.Α. Θήρας:

ΠΡΟΣ:  ΜΕΛΗ Ε.Α.Υ.ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

ΚΟΙΝ:   Π.Ο.ΑΣ.Υ.   

 

ΘΕΜΑ:  Θερμά συγχαρητήρια στην Υ.Α. Μυκόνου και την Υ.Α. Θήρας.

 

 

       Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κυκλάδων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους Αστυνομικούς των Υποδιευθύνσεων Αστυνομίας Μυκόνου και Θήρας, που μετά από συστηματική και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν τον μήνα Ιούλιο να εξαρθρώσουν εγκληματικές οργανώσεις οι όποιες δραστηριοποιούνταν τόσο στη διακίνηση και πώληση ναρκωτικών ουσιών όσο και στην κατ’ εξακολούθηση διάπραξη ληστειών και κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της εδαφικής αρμοδιότητας τους.

        Οι Αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι με τον επαγγελματισμό τους, την αυταπάρνηση και αυξημένο το αίσθημα προσφοράς τους προς την κοινωνία, δίνουν καθημερινά αγώνα για την πάταξη της εγκληματικότητας και με τις συγκεκριμένες επιτυχίες τους εδραιώνουν το αίσθημα ασφάλειας των μονίμων κατοίκων και των παραθεριστών και αποδεικνύουν ότι οι συσκέψεις και οι επιχειρησιακοί σχεδιασμοί δεν αρκούν για να καταπολεμήσουν την εγκληματικότητα από μόνες τους. Στα νησιά βιτρίνα για την τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας χρειάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι που με αποφασιστικότητα και σθένος θα υλοποιήσουν κάθε σχεδιασμό.

 

         Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε οι επιτυχίες να συνεχιστούν.

        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ                                         ΞΕΝΝΕΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια