Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Ουδεμία συνοχή υπάρχει στο σώμα


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: 36 υβριστικά και μάλιστα ανώνυμα σχόλια σε δημοσίευση του BLOKO.gr με θέμα το βαθμολόγιο. Διαβάζοντας τα ενα-ένα διακρίνεις όχι μόνο θυμό που ώς ένα σημείο είναι δικαιολογημένος λόγω μακροχρόνιου εμπαιγμού αλλά και μίσος ένθεν κακείθεν. (ανώτεροι και κατώτεροι)

Αυτό καταφέρατε τόσα χρόνια όλοι σας.

Ουδεμία συνοχή υπάρχει στο σώμα.

Ντροπή...

 









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αυτό για μία απάτη, γιατί βαθμολογιο δεν πρόκειται να έρθει. Κοροϊδεύουν το κόσμο στο βωμό της πολιτικοποίησης των συνδικαλιστών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
48 and counting
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα πλεον απαξιωτικά προέρχονται από τους τεμα, πραγματικά λυπηρό οι αξιωματικοί Σαεα να είναι με το μερος των ανθ/μων και οι των τεμα να απαξιώνουν τη βάση από την οποία προήλθαν..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το Σώμα εχει κυριολεκτικά διαλυθεί και αποσυντεθεί. Παντελής έλλειψη ηθικού, συνοχής (όπως γράφει ο κ. ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ, και έχει απόλυτο δίκιο) και ομαδικότητας, αισθημα του esprit de corps που σημαίνει αίθημα του ανήκειν όλοι μαζι κάπου... Κυριαρχία των παρτάκηδων (αξιωματικών και κατωτέρων) της φιλοσοφίας του "μόνο οι βλάκες δουλευουν και ενδιαφέρονται" και της απαξίωσης Υπηρεσίων πρώτης γραμμής κυρίως των ΑΤ και ΤΑ. Όπου θέλει πάει ο καθένας με καμμιά αξιολόγηση και οι πιο κεντρικές Υπηρεσίες απομυζούν αυτές της πρωτης γραμμης. Έχουν απαξιωθεί οι βαθμοί όχι μόνο των αξιωματικών αλλα και τοων αρχιφυλάκων και ανθυπαστυνόμων που είναι είδος υπο εξαφάνισης στα ΑΤ και ΤΑ.
Η κατασταση αυτή εχει ως φυσικούς αυτουργους ΚΑΙ την πολτική Ηγεσία αλλα και κυρίως την φυσική που δεν μπορεί να επιβάλλει απλά πράγματα που για δυτικές προηγμένες χώρες είναι αυτονόητα...

ΝΤΡΟΠΗ τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι τραβάνε κουπί στη γαλέρα ξέρουν από συναδελφικοτητα, οι βολεμένοι απλά φιλοσόφουν τα της καθημερινότητας, πάντοτε ήταν πολλών ταχυτήτων απλά πλέον βγήκε στη επιφάνεια. Να είναι καλά αυτοί που ταισαν κ ταΐζουν το θηρίο του διχασμου.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δε μπορώ να σου βάλω θετική γ αυτό σου απαντώ.. περιέγραψες τη κατάσταση όπως είναι! Αποτελεί ευχή ( ίσως κ ευσεβής πόθος) να βρεθεί κάποιος ν ασχοληθει Μ αυτή τη συντεταγμένη πολιτοφυλακή αφρικανικού αραβικού επιπέδου( στην ΕΛΑΣ αναφέρομαι) και να θέσει επιτέλους τον δάκτυλον επί των τύπων των υλων. Δεν αξίζουν τέτοιο χάλι, ούτε οι υπηρετούντες ( γιατί αυτό είναι, αξιωματικοί και κατώτεροι) ούτε οι εργοδότες-πολίτες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάλια αυτο ειναι κυριοι διάλυση της αστυνομίας με ευθύνη όλων αλλα οταν το αντιληφθούν θα ειναι αργά. Πέρασαν οι καιροί που ο Συναδελφος έπεφτε στη φωτιά για τον συνάδελφο. Τωρα τα βλέπετε τα χάλια σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διοίκηση δια του παραδειγματος όσο αναφορά τους Αξιωματικούς. Δυστυχώς μετά από 25 χρόνια διακρίνω οτι αρκετοί για να μην πω οι περισσότεροι Αξιωματικοί ενδιαφέρονται πως θα πάρουν τον επόμενο βαθμό χωρίς να συμβεί κάτι αρνητικό στην υπηρεσία τους. Αυτό αντανακλάται σε εμάς τους χαμηλόβαθμους υπηρεσιακα και στο τέλος κάνεις δεν ασχολείται ουσιαστικά γιατι άλλοι βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Για να μην παρεξηγηθώ δεν εννοώ όλους τους Αξιωματικούς. Υπάρχουν και φοβεροί άνθρωποι που είναι κ συνάδελφοι. Αλλά ειλικρινά, όσοι είναι συνάδελφοι και διαβάζουν τώρα το σχόλιο, πόσους ξέρουν τέτοιους, στην καθημερινότητα τους; εγώ ελάχιστους. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Άσε που τώρα πια με το φας πιεις, Ταξίαρχος θα βγεις. Χειρότερα θα είναι. Όλοι σκέφτονται την καρέκλα τους και τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνουν. Κατά την διάρκεια της ΚΑΡΙΕΡΑΣ τους αλλά και μετά που θα ειναι πολίτες......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πουλημένα τομάρια είναι αυτοί που θεωρούν αυτούς που δουλεύουν βλάκες όπως είδα στα προηγούμενα σχόλια ,

βλάκες είστε εσείς που έχετε το μέσον και βολεβεστε κάπου για χρόνια πεταμένο 1000ρικο είστε , γιατί φάγατε κάποιου το μεράκι να μπει στο σώμα και να προσφέρει για την ασφάλεια του πολίτη , τεμπελιδες και ρεμπεσκεδες είστε ρε που το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να γλιφετε και να ρουφιανευετε για προσωπικό όφελος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΠΟΝΕΣΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΠΑΝΤΩΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γύρνα εσύ στο δημοτικό ρε τεμπέλη για να σου μάθουνε τη θα πει σεβασμός.