Νέα σύλληψη για τον λαϊκό τραγουδιστή σε παράνομη λέσχη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας οδήγησαν τα ξημερώματα γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, προκειμένου να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία, καθώς εντοπίστηκε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, στην πλατεία Βάθη.
Ο συγκεκριμένος τραγουδιστής είχε συλληφθεί μαζί με άλλα δεκαεπτά άτομα και πάλι για τον ίδιο λόγο, στις 26 Φεβρουαρίου και τότε είχε δηλώσει: "Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ".
3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Αν κολλήσει και θέλει ΜΕθ να κάτσει σπίτι του με ντεπον ούτε πρόστιμο ούτε φυλακή να σωθούμε οι υπόλοιποι. Άντε πια με τον κάθε ψεκασμενο.

Lambros είπε...

Μυρίζει γιασεμί....

Frosaki koka είπε...

Άρχοντας αδαμαντιδης! Αυτή είναι η ζωή του και δεν την κρύβει!! Ποιοι είμαστε που θα τον κατακρίνουμε. Δεν βλάπτει κανέναν. Εδώ ολόκληρος πρωθυπουργός έστρωσε ολόκληρο γλέντι στην Ικαρία και μας πείραξε ο αδαμαντιδης για την λέσχη. Και αν παίζει απτην τσέπη του παίζει, δεν επιβαρύνει τον ελληνικό λαό σαν τους πουλημένους πολιτικούς μας.